دوربین مداربسته ناقض حریم خصوصی یا افزایش امنیت؟

ناقض حریم خصوصی بودن دوربین مداربسته کمی مشکوک به نظر می رسد ولی این که باعث افزایش امنیت می شود هیچ شکی در آن نیست. امروزه در اکثر کشورهای جهان از دوربین مداربسته برای افزایش امنیت و جلوگیری از جرم و جنایت و تروریسم استفاده می کنند. امروزه در اکثر کشورهای اروپایی، با دوربین مداربسته، از وقوع جرم و جنایت جلوگیری می کنند.

دوربین مداربسته ناقض حریم خصوصی یا افزایش امنیت؟

دوربین مداربسته ناقض حریم خصوصی یا افزایش امنیت؟

افزایش امنیت با دوربین مداربسته و گسترش اینترنت صنعتی

با دوربین مداربسته می توان در کارخانجات روند تولید را به دقت کنترل کرد. این دستگاه ها در افزایش و کنترل اینترنت صنعتی نقش بسزایی دارند. تجزیه و تحلیل ویدیویی کار برای آنالیزورها آسان کرده و بنابراین در توسعه صنعت نقش بسزایی داشته است. طراحی خانه های هوشمند براساس استفاده از دوربین مداربسته موجب افزایش امنیت شده است.

امروزه با وجود هواپیماهای بی سرنشین و گجت های ویدیویی که در کنار دوربین مداربسته استفاده می شوند، حفظ و حراست از حریم خصوصی کمی دشوار شده و به همین دلیل در اکثر کشورها قوانینی برای استفاده از این دستگاه ها وضع شده تا ضمن حفظ حریم خصوصی، امنیت مردم و بخش های دولتی و خصوصی افزایش یابد.

امروزه در همه اماکن خصوصی می توان دوربین مداربسته را شاهد بود، مردم نسبت به نقض حریم خصوصی حساس هستند و به همین دلیل اکثر مردم نسبت به وضع قوانینی در این حوزه بشدت علاقه مند هستند. با دوربین های مداربسته می توان متخلفان و مجرمان را شناسایی و دستگیر کرد.

قانون استفاده از دوربین مداربسته و افزایش امنیت

امروزه دولت های بخشی را برای تنظیم قوانین دوربین مداربسته مشخص کرده اند. براساس این قوانین لازم است که اپراتورهایی که از دوربین مداربسته استفاده می کنند، به خصوص از سلامت روانی برخوردار باشند تا در این میان حریم خصوصی حفظ شده و دوربین های مداربسته همچنان نقش خود را ایفا کنند.

لازم است که افرادی که از دوربین مداربسته استفاده می کنند، گواهی سلامت روانی خود را در معرض دید مردم قرار دهند تا مشخص شود که حریم خصوصی افراد در همه اوقات حفظ می شود. زمانی که تهدید آمیز بودن شخصی مشخص شد چه کسی مسئول است تا از وقوع جرم و جنایت جلوگیری شود.

با نرم افزارهای دیگری که در دوربین مداربسته استفاده می شود می توان میزان وقوع جرم و جنایت را با تجزیه و تحلیل متغیرهایی شناسایی کرده و در نتیجه از وقوع آن جلوگیری کرد.

دوربین مداربسته ناقض حریم خصوصی یا افزایش امنیت؟

دوربین مداربسته ناقض حریم خصوصی یا افزایش امنیت؟

عدم نگرانی و افزایش امنیت

زمانی که کسی چیزی برای مخفی کردن نداشته باشد بنابراین نگران آن نیست که آیا توسط دوربین مداربسته کنترل می شود یا خیر. نصب دوربین مداربسته در اماکن عمومی موجب افزایش امنیت خواهد شد و حتی با این دستگاه ها می توان از وقوع جرم و جنایت نیز  جلوگیری کرد.

مزایای نصب دوربین مداربسته

  • نصب دوربین مداربسته در افزایش امنیت نقش بسزایی دارد. دوربین مداربسته در حفظ اموال شخصی شما نقش بسزایی دارد. شما می توانید با دوربین مداربسته می توانید از همه اموال و دارایی خود حفاظت کنید. پلیس می تواند به وسیله دوربین مداربسته مجرمان را تعقیب کرده و آن ها را بازداشت کند.
  • با دوربین مداربسته می توان از سرقت اموال جلوگیری کرد. با دوربین مداربسته می توان سارقان را شناسایی کرده و در نهایت آن ها را بازداشت و دستگیر کرد.
  • با دوربین مداربسته می توان در حد بسیار زیادی از وقوع جرم و جنایت جلوگیری کرد. تصاویر دوربین مداربسته در تحقیقات پلیس نقش مهمی دارد.
  • وجود دوربین مداربسته در اماکن عمومی ناقض حریم خصوصی نیست بلکه در افزایش امنیت نقش بسزایی دارد. این دوربین ها، در حفظ حریم خصوصی نقش بسزایی دارند.
  • از آنجایی که دوربین مداربسته همیشه در حال تصویربرداری هستند به همین دلیل مجرمان دست به اعمال مجرمانه نخواهند زد.
  • در مکان هایی که دوربین مداربسته نصب شده رفتار بسیاری از مردم منطقی بوده و کارهای خلاف را انجام نمی دهند. دوربین مداربسته در افزایش امنیت مردم نقش بسزایی دارد.
  • با قابلیت بزرگنمایی می توان چهره سارقان را شناسایی کرد. با این قابلیت می توان سارقان و مجرمان را شناسایی کرده و آن ها را بازداشت کرد.
  • با تجزیه و تحلیل ویدیویی دوربین مداربسته می توان رفتار مجرمان را تجزیه و تحلیل کرده و در صورت لزوم قبل از وقوع جرم آن ها را بازداشت کرده و در ضمن گزارش های دقیق تری را تهیه کرد.
دوربین مداربسته ناقض حریم خصوصی یا افزایش امنیت؟

دوربین مداربسته ناقض حریم خصوصی یا افزایش امنیت؟

موارد ناقض حریم خصوصی دوربین مداربسته

  • نصب دوربین مداربسته در سرویس های بهداشتی و حمام های عمومی و خصوصی نقض حریم خصوصی محسوب می شود.
  • سخن بنجامین فرانکلین در مورد امنیت و آزادی: کسانی که بخاطر امنیت از آزادی دست می کشند، لیاقت زندگی را ندارند. دوربین در همه جا قابلیت بازدارندگی ندارد بلکه وسیله ای برای زیر نظر گرفتن مردم است.
  • دوربین های مداربسته همیشه موثر نیستند، در برخی موارد مشاهده شده که جرم و جنایتی صورت گرفته و حتی جرم و جنایت هم با دوربین ضبط شده، مقتول بر زمین افتاده و قاتل فراری است، پس مشخص می شود که همیشه دوربین های مداربسته موثر نبوده اند.
  • دوربین مداربسته از اهمیت گشت پلیس نمی کاهد. پلیس می تواند مجرمانه را دستگیر کند. دوربین مداربسته فقط امنیت کاذب را ایجاد می کنند و در هر حال برای ایجاد امنیت در جامعه، نیروی پلیس لازم و ضروری است.
  • همیشه در مورد هک دوربین مداربسته IP بخاطر اتصال دائمی به اینترنت نگرانی هایی وجود دارد.
  • در مورد نحوه و محل ذخیره داده های دوربین های مداربسته نگرانی هایی وجود دارد.
دوربین مداربسته ناقض حریم خصوصی یا افزایش امنیت؟

دوربین مداربسته ناقض حریم خصوصی یا افزایش امنیت؟

دوربین مداربسته ناقض حریم خصوصی یا افزایش امنیت؟

مزایای نصب دوربین مداربسته

 

موارد ناقض حریم خصوصی دوربین مداربسته

 

·        حفظ اموال دولتی و خصوصی

·        پیشگیری از سرقت اموال

·        جلوگیری از وقوع جرم

·        حفظ حریم خصوصی و افزایش امنیت

·        بازدارندگی جرم و جنایت

·        رفتار منطقی مردم در اماکن دارای دوربین

·        شناسایی سارقان

·        تجزیه و تحلیل رفتار مجرمان

·        نصب در مکان های خصوصی

·        زیر نظر گرفتن مردم توسط دولت

·        عدم بازدارندگی جرم و جنایت

·        عدم ایجاد امنیت توسط دوربین

·        هک دوربین و تماشای تصاویر

·        روش و محل ذخیره داده ها

مزایای نصب و موارد ناقض حریم خصوصی

نتیجه گیری در مورد ” دوربین مداربسته ناقض حریم خصوصی یا افزایش امنیت؟

این مقاله آموزشی در مورد ” دوربین مداربسته ناقض حریم خصوصی یا افزایش امنیت؟و کاربردهای آن را در دنیای دوربین مداربسته ، مورد بحث و بررسی قرار داریم، توصیه میکنیم که در صورت نیاز به خدمات نصب و راه اندازی دوربین مداربسته با نفرات/ شرکت های دارای تجربه کافی در این حوزه مشورت نمایید.

درباره چه صحبت کردیم؟

 “دوربین مداربسته ناقض حریم خصوصی یا افزایش امنیت؟/ “مزایای نصب و موارد ناقض حریم خصوصی /

author-avatar

درباره ایمان قنبری

متولد 1364 در تهران هستم و دارای مدرک فوق لیسانس کامپیوتر (سخت افزار) از دانشگاه امیرکبیر ( پلی تکنیک) بوده که از سال 1383 در حوزه دوربین مداربسته و سیستمهای حفاظتی و نظارتی در حال فعالیت هستم. از سال 1398 با تاسیس شرکت چشمان بیدار آریا در حال ارائه خدمات فنی و مهندسی به تمامی ارگانها و شرکتهای خصوصی برای نصب دوربین مداربسته میباشیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *