دوربین مداربسته -فروشگاه آریا
دوربین مدار بسته (به انگلیسی Closet Circuit TeleVision) که مخفف آن را cctv می نامند در زندگی امروزه انسان ها توانسته جایگاه خوبی بگیرد، دوربین های مدار بسته به دوربین های ثابتی گفته میشوند که میتوانند از یک مکان داخلی و یا خارجی را به صورت مداوم تصویربرداری کنند، این تصاویر میتوانند به چند سیستم دیگر همزمان ارسال شوند و چندین نفر از وضعیت مکان مورد نظر خبر داشته باشند.
دوربین مدار بسته یکی از وسایل امنیتی محسوب می شود و در مغازه ها، مارکت ها، کارگاه ها، کارخانه ها و… نیاز است، این دوربین ها توانسته اند کنترل مکان های مختلف را ساده تر کنند و حتی پلیس های انتظامی هم از این دوربین ها برای کنترل آزاد راه ها استفاده میکنند، یکی از اصلی ترین عامل محبوبیت دوربین های مدار بسته قابل برنامه ریزی بودن آنهاست که شما میتوانید آنها را برنامه ریزی کنید که به اجزای مختلف و… واکنش نشان دهد و به شما اطلاع دهد.
بدنه دوربین مدار بسته: قاب اصلی و قاب پوششی (بیرونی) که نسبت به فضای مورد استفاده آن را انتخاب میکنند
بخشهای الکترونیکی دوربین مدار بسته شامل: سنسور، بورد اصلی، کانکتور و برد تغذیه می باشد.
لنز دوربین مدار بسته: لنز زوم یا موتور دار دوربین مدار بسته نوعی از لنز است، که امکان تغییر فاصله کانونی و در نتیجه زاویه دید دوربین را از راه دور مهیا میکند. لنز این دوربین ها همچنین معمولاً دارای فوکوس خودکار نیز هستند.
وظیفه لنز در دوربین های مدار بسته: اندازه چیپ تصویر دوربینهای مداربسته محدود و کوچک است. این مسئله باعث خواهد شد تصویر تشکیل شده بر روی چیپ تصویر بسیار محدود به نظر برسد. برای رفع این مشکل باید از وسیله ای برای متمرکز کردن نور بر روی چیپ تصویر استفاده کنیم. به این وسیله لنز میگویند.
لنز دوربینهای مدار بسته معمولاً از یک یا چند عدسی تشکیل شده که با توجه به فاصله کانونی، قسمت مشخصی از تصویر رو به رو را بر روی چیپ تصویر ایجاد میکنند. هر چه فاصله کانونی لنز بیشتر باشد تصویر را کمتر متمرکز میکند و زاویه دید دوربین کمتر خواهد شد. از طرفی در ۲ دوربین مدار بسته با لنزهای با فاصله کانونی ثابت دوربینی که چیپ تصویر بزرگتری داشته باشد تصویر را با زاویه بیشتری نشان میدهد.
دوربینهای آنالوگ معمولی
دوربینهای آنالوگ HD
دوربینهای تحت شبکه IP
دوربینهای مدار بسته را می توان بر اساس شکل ظاهری و نوع کاربرد نام گذاری کرد.

دوربین مداربسته دام(Dome)
همانطور که از معنای این دوربینها واضح است اصطلاح دام به شکل بدنه این نوع از دوربینهای مداربسته دلالت دارد. کاربرد اصلی این دوربینها در محیطهای داخلی و اداری میباشد. اکثر این دوربینها لنزهایی wide با فاصله کانونی کوچک (۳٫۶ یا ۴ میلیمتر) دارند و به خوبی میتوانند وقتی در گوشهای از اتاق نصب شوند، تمام فضای اتاق را تحت پوشش قرار دهند. این دوربینها بیشتر مواقع بر روی سقف نصب میشوند.
دوربین مداربسته باکس(Box)
دوربینهای باکس دوربینهایی با بدنه معمولاً مستطیلی شکل و پلاستیکی هستند که لنز آنها به صورت جدا بر روی دوربین نصب میشود.
دوربین مداربسته بولت(Bullet)
دوربینهای بولت دوربینهایی با بدنه معمولاً استوانهای شکل و عموماً فلزی هستند. این دسته از دوربینهای مدار بسته برای محیطهای خارجی طراحی شدهاند. قاب ضد آب این دوربینها را قادر میسازد تا در محیطهای بیرونی و با شرایط جوی بد به راحتی کار کنند. همچنین همهٔ این دوربینها قابلیت دید در شب (بااستفاده از مادون قرمز) دارند و میتوانند در شرایط نوری بسیار تاریک به راحتی تصویر برداری کنند.
دوربین مداربسته اسپید دام (Speed dome)
دوربینهای گردان را با نامهای متفاوتی میشناسند بعضی از این نامها عبارتند از Fast dome,Speed dome,PTZ
در واقع میتوان گفت این دوربین کاملترین نوع دوربین مدار بسته رنگی که دستگاه کنترلر و کیبورد خاص خود را دارد میباشد، گردان است و لنز زوم دارد، میتواند شدت نور را تنظیم کند. دور و نزدیک شدن تصاویر را در آن میتوان کنترل نمود روی سقف نصب میشود و تمامی برنامهریزیها و فرامین لازم از طریق کیبورد کوچک و خاص آن قابل اعمال است. هر تصویر را میتوان مجموعهای از نقاط نا پیوسته فرض کرد که در کنار هم قرار میگیرند و مجموعاً یک تصویر را میسازند هر کدام از این نقاط در هر لحظه میتوانند خصوصیات متفاوتی داشته باشند. میتوان مسیری خاص برای دوربین مدار بسته تعریف کرد و دوربین را به گونه ای برنامهریزی کرد تا در هر شرایط زمانی مختلف مسیر یا نقاط خاصی را تصویر برداری کند.
دوربین مداربسته AHD
دوربین مداربسته ahd یک نوع از تکنولوژی ساخت دوربین می باشد. دوربین مداربسته ahd مخفف شده analog high definition و به معنی نوعی دوربین که به صورت آنالوگ بوده ولی دارای کیفیت بالایی می باشد اشاره کرده است به عبارت دیگر تصاویر آنالوگی که این دوربین ها در اختیار دستگاه dvr قرار می دهند بسیار بهتر از دوربین مداربسته آنالوگ می باشد و یک انقلاب جدید در صنعت دوربین آنالوگ به حساب آورده می شود AHD از قطعنامه های ویدئویی HD 720p و ۱۰۸۰p پشتیبانی می کند.
دوربین مداربسته حرارتی(Thermal)
دوربینهای مدار بسته حرارتی یا گرمایی(Thermal) نوعی از دوربینهای مدار بسته محسوب می شوند که تصاویر خود را به جای نور با توجه به شکل حرارتی محیط شکل می دهند.
دوربین مدار بسته صنعتی
دوربین مداربسته صنعتی یا دوربین مداربسته جعبهای همانطور که از نامشان پیداست دارای شکل جعبهای مانند بوده و اغلب جنس آنها پلاستیک میباشد این دوربین مداربسته شکل مکعب مربعی دارند.. با توجه به اینکه دوربین مداربسته صنعتی دارای قابلیت استفاده از لنز خارجی هستند میتوانند در شرایط مختلف دقیق تر عمل بکنند و اکثراً در شرایطی از دوربین مداربسته صنعتی استفاده میشود که نیاز به تصویر برداری خیلی دقیق و زوم کردن و … در شرایط سخت و بستهای باشد.
دوربینهای مدار بسته مینیاتوری
دوربین مداربسته مینیاتوری یا پین هول (به انگلیسی: Pinhole), دوربینهای مداربستهای با ابعاد بسیار کوچک میباشند. این دوربینها که دارای لنزی کوچک میباشند به راحتی قابل پنهانسازی در پشت سطوح مختلف میباشند، برای این منظور سوراخ کوچکی روبروی لنز ایجاد میکنند و تصاویر محیط را مشاهده مینمایند. لنز این دوربینها از نوع ثابت (به انگلیسی: FIX) میباشد.
دوربینهای مدار بسته مینیاتوری با توجه به کاربردهای مخفی آنها دارای قابلیت دید در شب نمیباشند. این دوربینها معمولاً دید مناسبی در نور کم یا محیطی کم نور را ندارند و برای داشتن تصویر مناسب باید نور محیط را به خوبی تأمین کرد.
دوربین مدار بسته چشم ماهی
این مدل دوربین های مدار بسته برای پوشش تصویر ۱۸۰ درجه و ۳۶۰ درجه محیط به کار می روند. معمولاً مجهز به میکروفن و بلندگوی داخلی برای ارتباط صوتی دوطرفه در محیط های مختلف هستند.
قدرت دید در شب دوربین مدار بسته چشم ماهی معمولاً بین ۱۰ تا ۱۵ متر است و بیشتر برای محیطهای داخلی نصب میشوند.
دوربین مدار بسته قدی
نوع جدیدی از دوربینهای مدار بسته که در ورودی محل ورود و خروج نظارت نصب میشوند و تصویر را متناسب با قد افراد ثبت میکنند. این موضوع باعث ثبت تصویر بهتر از چهره کلی افراد می شود. این دوربینهای مداربسته معمولاً مجهز به سیستم تشخیص چهره انسان نیز هستند.
دوربینهای مداربسته بی سیم به واسطه هزینهها و زمان نصب پایینتر، در بین کاربران امروزی بسیار محبوب هستند. استفاده از دوربینهای بی سیم امکان نصب دوربین مدار بسته در مکانهایی که امکان سیم کشی ندارند را فراهم میکنند.
انواع دوربین مدار بسته بی سیم
دوربین مداربسته بی سیم آنالوگ
دوربین بی سیم آنالوگ از طریق تبدیل سیگنالهای تصاویر به سیگنالهای رادیویی امکان انتقال انها را فراهم می اورد. خروجی فرکانسی این دوربینها با توجه به برد آنها متفاوت است اما امروز استفاده از آنها تا حد زیادی محدود شدهاست.
دوربینهای بی سیم آنالوگ در کنار سادگی و ارزان قیمت بودن اشکالات زیادی دارند که کاربرد آنها را محدود میکند. در مرحله اول سیگنال این دوربینهای مدار بسته به شدت به شرایط محیطی و نویزهای الکترومغناطیسی حساسیت نشان می دهند. در واقع در صورتی که موانع موجود در راه دید زیاد باشند یا شرایط جوی مطلوبی در محل وجود داشته باشد سیگنال این دوربین ها به شدت افت خواهد کرد.
در مرحله دوم برندهای معتبر دوربینهای مداربسته امروزه کمتر تمایلی برای تولید این دسته از دوربینهای نشان میدهند و تنها دوربینهای بی سیم قابل دسترسی در بازار ایران دوربینهای با برندهای ناشناخته است که معمولاً عمر مفید بالایی نیز ندارند.
دوربین مداربسته بیسیم دیجیتال
دوربینهای مدار بسته بیسیم دیجیتال معمولاً از تکنولوژی وای فا (Wifi) برای ارسال اطلاعات استفاده میکنند. این دوربینها دارای نقاط قوتی نسبت به نوع آنالوگ مشابه هستند که از جمله آنها میتوان به پهنای باند بیشتر برای انتقال اطلاعات، تأثیر پذیری کمتر از نویز الکترومغناطیسی محیط اشاره کرد.
برد ارسال اطلاعات دوربین مداربسته بی سیم
دوربینهای بیسیم زمانی بهترین عملکرد را خواهند داشت که مانعی در مسیر دید و ارسال اطلاعات آنها وجود نداشته باشد. در محیط بیرونی و بدون وجود موانع مختلف دوربینهای مدار بسته بیسیم معمولاً بردی بین ۷۰ تا ۱۴۰ متر خواهند داشت. وجود هر گونه مانع مانند دیوار بتنی و یا آجری، شیشه، درخت ها و … بر روی این برد تأثیر خواهند گذاشت.
تصاویر دوربین مدار بسته ممکن است یکی یا چند مورد از این اهداف اصلی را دنبال کند:
حفاظت، حراست و ایمنی
کنترل، مدیریت و نظارت
آموزش و تحقیقات
بازاریابی و مدیریت فروش
امروزه از این دوربین ها برای حفاظت و نظارت بر مکانهای مهم، اماکن پرتردد و پرخطر استفاده میشود. موزهها، فروشگاهها، زندانها، فرودگاهها، ایستگاههای مترو و راهآهن و حتی بیمارستانها و مدارس از دیگر اماکنی است که به این سیستمها مجهز شدهاند. با وجود این دوربین ها، امکان شناسایی راحتتر مجرمان فراهم خواهد بود.
کارکرد دیگر سیستم های مداربسته، کارکرد نظارتی است. امروزه مدیران زیادی به وسیلهٔ این دوربین ها بر کار نیروهای خود نظارت دارند. همچنین کنترل ترافیک شهرها نیز بر اساس این کارکرد دوربینهای مداربسته پایدار است.
یکی از پارامترهای مهم در انتخاب شرکتی در زمینه نصب دوربین مداربسته امکان تعمیرات دوربین مداربسته و تجهیزات وابسته میباشد.
دوربین مدار بسته آریا برای شما عزیزان این امکان را فراهم کرده است که دوربین های مداربسته را با کیفیت بالا و قیمت مناسب خریداری کنید. برای شرکتها با بودجههای مختلف پکهای آماده گردآوری شده است که نسبت به بودجهای که برای امنیت محل کار خود درنظر دارند بسته مورد نظر را خریداری کنند. قیمت دوربین مدار بسته در مقایسه با شرکتهای رقیب بسیار متفاوت است. برای مشاهده محصولات شرکت آریا می توانید به فروشگاه دوربین مدار بسته سر بزنید و محصولات خود را به صورت اینترنتی و آنلاین خریداری کنید و یا با پشتیبانان ما در ارتباط باشید.
[sc_fs_faq html=”true” headline=”h2″ img=”” question=”دوربین مداربسته خوب از کجا بخرم؟” img_alt=”” css_class=””] بهترین دوربین مداربسته را میتوانید از فروشگاه دوربین مداربسته آریا تهیه کنید . ۰۹۱۲۲۸۸۹۳۴۶ [/sc_fs_faq]