آموزش و مقاله

چیست UPS و چه کاربردی در دوربین مدار بسته دارد؟

UPS چیست و چه کاربردی در دوربین مدار بسته دارد؟

در جواب سوال UPS چیست باید گفت که به عنوان یک منبع برق پشتیبان برای تامین برق اضطراری عمل می کند. چنانچه به صورت مرتب قطعی برق در ساختمان است رخ دهد ممکن است بر اثر خاموش شدن دوربین ها خیلی از تصاویر مهم که از رویدادهای روزانه گرفته شده است از بین برود و کارایی سیستم مدار بسته شما کم شود. وجود دستگاه یو پی اس در دوربین مدار بسته می تواند تا بخش زیادی این مشکل را حل نماید. در ادامه بیشتر متوجه می شوید که UPS چیست و همچنین با مزایا و کارکرد باتری یو پی اس و انواع دستگاه های آن نیز آشنا خواهید شد.

در این مطلب با چه مواردی آشنا می شویم ؟ 

چیست UPS
فروشگاه دوربین مدار بسته
برای خرید از فروشگاه دوربین مدار بسته چشمان بیدار آریا همین حالا کلیک کنید.
دوربین مداربسته

کاربردهای دستگاه UPS چیست

در پاسخ به سوال UPS چیست باید گفت که یو پی است دارای وظایف مختلفی است اما به طور کل وظیفه آن تامین برق و ایجاد پایداری لازم در انرژی برق ارسالی به تجهیزات الکتریکی است. برخی از موارد کاربرد این دستگاه به این شکل است .

شما عزیزان می توانید برای تهیه دستگاه UPS به فروشگاه دوربین مدار بسته چشمان بیدار آریا مراجعه کنید . همچنین فروشگاه چشمان بیدار آریا ، در کنار فروش دوربین مداربسته و تجهیزاتش ، خدمات نصب دوربین مدار بسته و تجهیزات و لوازم آن را به مشتریان خود با بالاترین کیفیت ارائه می دهد ، و برای نصب این لوازم از نصاب دوربین مدار بسته با مهارت بالا استفاده می کند .

کاربردهای دستگاه UPS چیست

نکات مهم دستگاه UPS

UPS دوربین مداربسته

در دنیای پیچیده و پر چالش فناوری امروزی، حفاظت از دوربین‌های مداربسته (CCTV) در برابر قطعی برق یک ضرورت و یک کار واجب است. UPS یا منبع تغذیه بی‌وقفه این نیاز را به بهترین شکل ممکن پاسخ می‌دهد و نمیگذارد سیستم دوربین مداربسته شما قطع شود و از کار بی افتد. وجود UPS در سیستم CCTV به این معناست که حتی در شرایط بحرانی مانند قطعی برق، دستگاه‌های نظارتی همچنان به صورت فعال باقی می‌مانند. این دستگاه نه تنها از از دست رفتن اطلاعات و تصاویر حیاتی جلوگیری می‌کند بلکه با پیشگیری از افت و خیزهای ولتاژ و سایر مشکلات برق، دوربین‌ها را در حالت عملی ثابت نگه می‌دارد. در واقع، UPS به عنوان یک سیستم امنیتی تکنولوژیک عمل می‌کند که اطمینان از پایداری و عملکرد بی‌وقفه سیستم‌های نظارتی فراهم می‌کند.

مزایایی استفاده از UPS دوربین مداربسته

  • حفاظت در مواقع قطعی برق: حضور UPS به معنای حفاظت از دوربین‌ها در شرایط قطع برق است. این امکان را به ما می‌دهد که حتی در شرایط اضطراری همچنان به تصاویر نظارتی دسترسی داشته باشیم.

  • کنترل ولتاژ و پیشگیری از افت و خیزهای برق: UPS به عنوان یک متعادل‌کننده ولتاژ عمل کرده و از تغییرات ناگهانی ولتاژ جلوگیری می‌کند که می‌تواند به دوربین‌ها صدمه بزند.

  • پیشگیری از از دست رفتن اطلاعات: اطلاعات ضبط شده توسط دوربین‌های مداربسته ارزشمند هستند. UPS با جلوگیری از قطع برق، از از دست رفتن این اطلاعات و تصاویر ضبط شده بر روی دوربین جلوگیری می‌کند.

کاربردهای دستگاه UPS

در صورت وقوع قطعی برق دستگاه UPS انرژی مورد نیاز تجهیزات مدار بسته را از طریق باتری خود فراهم می کند.
افت طولانی مدت ولتاژ
در افت ولتاژ های طولانی، عملکرد UPS مانند حالت قطعی برق است. البته در چنین مواقعی می توان از دستگاه های استابلایزر یا همان تثبیت کننده ولتاژ نیز استفاده کرد و افت ولتاژ را به این صورت جبران کرد.
کاهش ناگهانی ولتاژ
این پدیده اکثر بر اثر تجمع بیش از حد بارهای الکتریکی در شبکه برق به وجود می آید و سبب Reset شدن تجهیزات می شود. در صورت وقوع افت ولتاژ ناگهانی، دستگاه خیلی زود وارد عمل می شود و برق مورد نیاز تجهیزات را از طریق باتری ها تامین می کند. بعد از رفع اشکال در برق شهر، همه چیز به وضعیت عادی بر می گردد.
افزایش شدید و ناگهانی ولتاژ
این پدیده عموما در زمان وقوع رعد و برق های شدید و اصابت آن با ساختمان یا دستگاه رخ می دهد. این پدیده سبب می شود در این مواقع برخلاف افت ولتاژ، بارهای الکتریکی به یک باره از مدار خارج شده و منجر به افزایش ناگهانی ولتاژ می شوند. این امر ممکن است سبب سوختن و از کار افتادن دوربین مدار بسته نیز بشود. در این زمان ها یو پی اس به واسطه مدارهای حفاظتی که در خود دارند این افزایش ولتاژ را از شبکه حذف می کند و از رسیدن آن به تجهیزات پیشگیری می کند.
نویز
برای از بین بردن نویز در جریان الکتریکی در یو پی اس ها قسمتی به نام فیلتر در نظر گرفته شده است که اثرات ناشی از آن را تا بخش زیادی کاهش می دهد.

کاربردهای دستگاه UPS

ساختار و عملکرد دستگاه UPS چیست

همچنان که در بالا اشاره شد دستگاه یو پی اس حکم یک باتری را دارد. از آنجایی که باتری ها تنها با ولتاژ DC شارژ می شوند، باید ابتدا جریان برق را به DC تبدیل کرد تا امکان شارژ دستگاه فراهم شود. از آنجایی که باتری های ولتاژ بالا قیمت به مراتب بیشتری را دارند عموما در طول DC سازی ولتاژ، به میزان 12 یا 24 ولت افت ولتاژ خواهد داشت. بعد از اتمام عملیات، برق DC به باتری ها وارد شده و آنها را شارژ می کند. از آنجایی که تجهیزات الکتریکی با برق AC یا همان برق شهری کار می کنند باید برق DC مجددا به برق شهری تبدیل شود. این روند تبدیل در واقع پیچیده ترین قسمت استفاده از دستگاه یو پی اس است. دستگاه یو پی اس از طریق یک اینورتر ولتاژ DC را به AC تبدیل می کند.

انواع دستگاه UPS چیست

انواع سیستم های UPS برای استفاده از روش های طراحی طراحی شده اند که هر کدام با ویژگی های مشخص مشخص می شوند. رایج ترین شیوه های طراحی عبارتند از:

* Line Interactive
* Standby on-line hybrid
* Standby-Ferro
* Double Conversion On-Line
* Delta Conversion On-Line

انواع مختلف سیستم های برق اضطراری (UPS)

انواع مختلف سیستم های برق اضطراری (UPS) مخصوص دوربین مداربسته

همچنین می توان گفت که دستگاه یو پی اس در دوربین مدار بسته از لحاظ ساختار و عملکرد به سه دسته تقسیم می شوند:

یو پی اس آنلاین

استفاده از واژه آنلاین در این نوع یو پی اس به دلیل استفاده مداوم از یک سو کننده و معکوس کننده در آن است، این موضوع در انواع دیگر UPS دوربین مداربسته وجود ندارد. اینورتر به شکل مداوم جریان الکتریکی را بدون نویز از باتری به تجهیزات می رساند و تجهیزات نیز برق را هرگز مستقیما از منبع اولیه دریافت نمی کنند. یو پی اس های آنلاین دارای فن های خنک کننده ای می باشند که گاها منجر به ایجاد سروصدا می شوند و اکثر مناسب برای مصارف خانگی و دفاتر کوچک هستند و بیشتر این UPS ها مناسب دوربین مداربسته هستند.

یو پی اس های آفلاین

یو پی اس های افلاین از جمله رایجترین نوع برای استفاده در ادارات و شرکت ها برای تامین برق اضطراری هستند. این دستگاه ها در عرض کمتر از یک ثانیه بعد از اختلال، قطعی برق را تشخیص داده و بلافاصله برق مورد نیاز تجهیزات را تامین می کنند.

یو پی اس Line Interactive

این تکنولوژی در دستگاه یو پی اس در شرایط عادی، برق خروجی را به وسیله ی ترانسفورماتور تثبیت می کند.

انواع دستگاه UPS چیست

 

نحوه انتخاب UPS برای دوربین مداربسته

انتخاب یک UPS (برق پشتیبان دوربین مداربسته) مناسب برای سیستم دوربین‌های مداربسته می‌تواند به حفاظت از دوربین‌ها در مواقع قطع برق و افزایش عمر مفید آن‌ها کمک کند. در ادامه نحوه انتخاب یک UPS برای دوربین‌های مداربسته را توضیح می‌دهیم:

1. مصرف انرژی دوربین‌ها:
برای انتخاب UPS مناسب دوربین مداربسته(بعد از اینکه دانستید UPS چیست؟)، باید مصرف انرژی دوربین‌ها را بدانید. اطلاعات مصرف برق (وات) هر دوربین را بررسی کنید و مجموع مصرف انرژی تمام دوربین‌ها را محاسبه نمایید. سپس یک UPS با ظرفیت کافی برای تأمین برق به تمام دوربین‌ها انتخاب کنید.

2. زمان نیاز به نیروی پشتیبان:
مدت زمانی که برای نیاز به نیروی پشتیبان مدارنظر دارید اهمیت دارد. باید بر اساس اینکه در مواقع قطع برق می‌خواهید دوربین‌ها به چه مدت کار کنند، UPS را انتخاب کنید. UPS با ظرفیت باتری بیشتر مدت زمان بیشتری از نیروی پشتیبان را فراهم می‌کند.

3. نوع باتری:
UPS دارای دو نوع باتری است: باتری اسیدی و باتری لیتیوم. باتری‌های لیتیوم سبک‌تر و کم‌حجمتر هستند و عمر مفید بیشتری دارند. همچنین، باتری‌های لیتیوم بهتر در شرایط دمایی مختلف عمل می‌کنند.

4. توان خروجی UPS:
اطمینان حاصل کنید که UPS مخصوص دوربین مداربسته دارای توان خروجی کافی برای تأمین برق تمام دوربین‌ها و تجهیزات مرتبط می‌باشد. به عنوان مثال، اگر دوربین‌ها و دیگر تجهیزات شما نیاز به 200 وات دارند، UPS با توان خروجی حداقل 300 وات را در نظر بگیرید.

5. خروجی‌های UPS:
از تعداد و نوع خروجی‌های UPS نیز مطلع شوید. معمولاً UPS‌ها دارای پریزهای خروجی است که به دوربین‌ها و تجهیزات متصل می‌شوند. اطمینان حاصل کنید که تعداد و نوع پریزها با نیازهای شما سازگار است.

6. نصب و نگهداری:
UPS را در مکانی که از دسترس کودکان یا دزدها دور باشد، نصب کنید. همچنین، به منظور افزایش عمر مفید باتری UPS، به تعمیرات دوره‌ای و نگهداری دقیق آن توجه کنید.

7. نوع دوربین مداربسته:
نوع سیستم دوربین مداربسته شما نیز می‌تواند بر انتخاب UPS تأثیر بگذارد. برخی دوربین‌های مداربسته به برق مستقیم نیاز دارند و برخی از آنها از تغذیه PoE (تغذیه از طریق کابل شبکه) استفاده می‌کنند. UPS مناسب دوربین مداربسته بر اساس نوع تغذیه دوربین‌ها را انتخاب کنید.

با توجه به این عوامل، می‌توانید UPS مناسبی را برای سیستم دوربین‌های مداربسته‌ی خود انتخاب کنید. همچنین، به اطمینان حاصل شوید که UPS دارای گزینه‌های ایمنی مانند حفاظت از برگشت جریان (AVR) و حفاظت از باتری در برابر برگشت جریان (BPR) است تا دوربین‌های شما در مواقع ناگهانی از خطرات برق‌رسانایی محافظت شوند.

برای محاسبه نیاز به یک UPS با توان باتری مناسب برای یک دوربین مداربسته که بخواهد 1 ساعت بدون برق کار کند، ابتدا باید مصرف انرژی دوربین را به وات محاسبه کنید. سپس با توجه به مصرف انرژی دوربین، می‌توانید ظرفیت باتری مورد نیاز برای UPS را محاسبه کنید.

معمولاً مصرف انرژی دوربین‌های مداربسته به صورت وات بر روی دستگاه یا در مستندات فنی آنها مشخص می‌شود. به عنوان مثال، اگر یک دوربین مصرف انرژی 10 وات داشته باشد و شما می‌خواهید آن به مدت 1 ساعت بدون برق کار کند، می‌توانید مقدار توان باتری مورد نیاز را به این صورت محاسبه کنید:

توان باتری (وات-ساعت) = توان دوربین (وات) × مدت زمان (ساعت)
توان باتری (وات-ساعت) = 10 وات × 1 ساعت = 10 وات-ساعت

با این اطلاعات، شما به دنبال یک UPS با توان باتری حداقل 10 وات-ساعت می‌گردید تا دوربین مداربسته شما بتواند 1 ساعت بدون برق کار کند. به علاوه، معمولاً UPS‌ها با ظرفیت باتری بیشتری انتخاب می‌شوند تا نیروی پشتیبانی بیشتری را در مواقع اضطراری فراهم کنند، بنابراین می‌توانید یک UPS با توان باتری بیشتر انتخاب کنید.

این اطلاعات برای خرید UPS دوربین مداربسته بسیار پرکاربرد میباشد و حتی مهمتر از این است که شما بدانید UPS چیست؟

کلام آخر

در این مقاله دانستید که UPS چیست و همچنین این دستگاه انرژی الکتریکی را به اندازه کافی برای دستگاه هایی که با برق کار می کنند، در زمان قطعی فراهم می کند تا به خوبی به کار خود ادامه دهد. دستگاه یو پی اس در واقع حاوی یک باتری است که با برق شارژ شده و در زمان قطعی یا نوسان برق فعال می شود و انرژی الکتریکی لازم برای دستگاه ها را فراهم می کند.
وجود دستگاه یو پی اس در محل مزایای زیادی برای سیستم مدار بسته دارد. به طور مثال اگر در حال استفاده از کامپیوتر هستید هنگامی که برق دچار قطعی یا نوسان می گردد زمان کافی برای ادامه کار و ذخیره اطلاعات برایتان فراهم است.
خوب است این را نیز بدانید که دستگاه های یو پی اس در انواع مختلفی وجود دارند و هر کدام دارای قدرت و ویژگی های خاص خود هستند. از این رو در زمان خرید دوربین مدار بسته باید با توجه به نیاز یک دستگاه یو پی اس نیز خریداری نمایید. می توانید برای اینکار قبل از نصب دوربین مدار بسته از نصاب دوربین مدار بسته نیز کمک بگیرد.

سوالات پرتکرار در مورد UPS دوربین مداربسته:

سوال ۱: UPS برای دوربین‌های مداربسته چه مشخصاتی باید داشته باشد؟

پاسخ: برای انتخاب UPS مناسب برای دوربین‌های مداربسته، ابتدا مصرف انرژی دوربین‌ها را محاسبه کنید. سپس یک UPS با توان باتری کافی بر اساس مصرف انرژی و نیاز به زمان نیازمند برق برای دوربین‌ها انتخاب کنید. همچنین، اهمیتی دارد که UPS دارای خروجی و ورودی‌های متناسب با نوع تجهیزات مداربسته شما باشد.

سوال ۲: آیا نوع باتری در UPS برای دوربین‌های مداربسته اهمیت دارد؟

پاسخ:بله، نوع باتری در UPS بسیار اهمیت دارد. باتری‌های لیتیوم نسبت به باتری‌های اسیدی سبک‌تر و با عمر مفید بیشتری همراه هستند. باتری‌های لیتیوم همچنین در شرایط دمایی مختلف بهتر عمل می‌کنند و به عنوان یک گزینه بهتر برای UPS برای دوربین‌های مداربسته محسوب می‌شوند.

سوال ۳: چگونه UPS برای حفاظت از دوربین‌های مداربسته در برابر قطع برق انتخاب شود؟

پاسخ: برای حفاظت از دوربین‌های مداربسته در مواقع قطع برق، از یک UPS با ویژگی‌های ایمنی مانند حفاظت از برگشت جریان (AVR) و حفاظت از باتری در برابر برگشت جریان (BPR) استفاده کنید. این ویژگی‌ها باعث می‌شوند که دوربین‌ها در مواقع ناگهانی مانند برگشت جریان یا برخی اختلالات برقی دیگر محافظت شوند و از آسیب جلوگیری شود.

منابع:

این مطلب رو به اشتراک بگذار...

LinkedIn
WhatsApp
Twitter
ایمان قنبری
منوی دسته بندی خود را در مسیر: "سربرگ ساز > چیدما موبایل > عنصر منوی موبایل > نمایش و مخفی کردن > انتخاب منو " تنظیم کنید
اولین navigation menu here خود را ایجاد کنید
سبد خرید
Facebook Twitter Instagram YouTube Pinterest linkedin WhatsApp WhatsApp
برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.
فروشگاه
0 محصول سبد خرید