آموزش نصب دوربین وایرلس و نحوه تنظیم آن
دوربین مدار بسته بیسیم یا وایرلس از سایر دوربینها آسانتر است؟ این سؤالات معمولاً بعد از خرید دوربین مدار بسته برای افراد پیش میآید. در این مقاله سعی بر این داریم آموزش نصب دوربینهای وایرلس را در اختیار شما قرار دهیم.نصب دوربین مدار بسته شامل کابل کشی، تنظیم دوربین، گرفتن تصویرایدهآل، انتقال تصویر بر روی گوشی همراه و خیلی موارد دیگر میشود که توسط فرد حرفهای این زمینه و نصاب دوربین مدار بسته اجرا شود بیدردسرتر و مطمئنتر است که شرکت چشمان بیدار آریا با داشتن مهندسین مجربی در این زمینه آماده کمکرسانی با بهترین کیفیت و مناسبترین قیمت میباشد.
در این مطلب با چه مواردی آشنا می شویم ؟
آموزش نصب دوربین وایرلس
دوربین وایرلس چیست؟
دوربین مدار بسته وایرلس
نصب دوربین مداربسته بیسیم
نصب دوربین مدار بسته بدون سیم
آموزش نصب دوربین وایرلس
در این مقاله به آموزش نصب دوربین مدار بسته خواهیم پرداخت.دوربینهای وایرلس همان دوربینهای بیسیمی هستند که برای نصب دوربین مدار بسته نیاز به کابل کشی و DVR و یا NVR ندارند و با اتصال به برق شهری و متصل شدن به اینترنت و یا به شبکه داخلی تصاویر ضبط شده را به شما منتقل میکنند. دوربینهای وایرلس تماماً تحت شبکه هستند و برای انتقال تصویر وجود اینترنت الزامی است.
در حالت کلی نصب دوربین بیسیم و یا وایرلس نسبت به سایر دوربینها آسانتر میباشد.
دوربین های مداربسته بیسیم از لحاظ کیفیتی با دوربین های سیم دار تفاوتی ندارد، شما با توجه به تعداد دوربین مداربسته خود باید پکیج را که برای این کار می خواهید انتخاب کنید مثلاً در صورتی که نیاز به چهار عدد دوربین مداربسته داری میبایست از پکیج ۴ عددی دوربین مداربسته بی سیم استفاده نمایید اصولا در کیفیت های ۲ مگاپیکسل و ۳ مگاپیکسل و نهایتاً در کیفیت ۵ مگاپیکسل در بازار ایران قابل ارائه می باشد.
سایر تجهیزات مورد نیاز برای نصب مانند آداپتور و هارد می بایست برای دوربین مداربسته بیسیم جهت نصب در دستگاه ان وی آر استفاده شود و عملا فرقی با دوربین مداربسته سیم دار ندارد.
دوربین وایرلس چیست؟
اجزای دوربین وایرلس
دوربین وایرلس یا بیسیم، یک نوع دوربین مداربسته است که برخلاف دوربینهای سنتی، برای انتقال تصاویر و ویدئوها از طریق اتصالات بیسیم به جای کابلهای سیمی استفاده میکند. این نوع دوربینها معمولاً دارای امکان اتصال به شبکههای وایرلس Wi-Fi هستند که این امکان را به کاربران میدهد تا به راحتی اطلاعات تصویری را به دستگاههای هوشمند خود ارسال و مشاهده کنند.
دوربینهای وایرلس معمولاً دارای ویژگیهایی همچون نصب آسان، انعطافپذیری در مکانگذاری، و امکانات هوشمندی برای ضبط تصاویر در شرایط خاص هستند. این دوربینها اغلب در نظارت بر منازل، ادارات، فضاهای کوچک تجاری، یا حتی در مکانهای عمومی به عنوان نظارت و امنیت مورد استفاده قرار میگیرند.
از مزایای دوربینهای وایرلس میتوان به امکانات اتصال آسان، عدم نیاز به نصب کابلهای سیمی، و امکان دسترسی از راه دور به تصاویر اشاره کرد. با این حال، در برخی موارد، نقصهای احتمالی از جمله نیاز به باتری یا منبع تغذیه مداوم و احتمال مشکلات در ارتباط بیسیم ممکن است وجود داشته باشد.
1-لنز و چراغ نشانگر
۲-سنسور روشنایی و میکروفون
۳-چراغ دید در شب رنگی
۴-ورودی رم و ورودی شبکه و ورودی برق
۵-دکمه ریست
آموزش نصب دوربین وایرلس
قبل از آموزش نصب دوربین وایرلس اولین اقدام خرید یک “دوربین بیسیم” از فروشگاه دوربین مدار بسته متناسب با نوع نیاز شماست. دوربینهای وایرلس و یا همان بیسیم کاربردها و ویژگیهای متفاوتی با یکدیگر دارند و با توجه به مشخصات هر دوربین قبل از نصب مناسبترین آن را خریداری کنید.
اولین قدم در نصب دوربین وایرلس انتخاب محل مناسب است. به دلیل اینکه نصب این نوع از دوربینهای مدار بسته بدون کابل کشی و سیم کشی میباشد برای داشتن تصویری مناسب و با کیفیت نصب دوربین در بهترین نقطه بسیار حائز اهمیت است.
قدم دوم نصب نرمافزار مورد نیاز بر روی گوشی همراه برای انتقال تصاویر دوربین میباشد. دوربینهای وایرلس از برنامههایی همچون V۳۸۰؛ IC See و… پشتیبانی میکنند که تفاوت چندانی با یکدیگر ندارند.
قدم سوم در “آموزش نصب دوربین وایرلس” باید دوربین را برق متصل کنید و بعد از روشن شدن و اتصال دوربین دکمه ریست را بزنید.
چهارمین قدم اتصال گوشی همراه به وای فای دوربین مدار بسته میباشد.
قدم آخر راهاندازی دوربین مدار بسته با توجه به برنامه پشتیبانی شده توسط دوربین (وی ۳۸۰ و یا… ) است که در مقاله آموزش کامل نحوه نصب دوربین لامپی به طور کامل مراحل راهاندازی این برنامهها توضیح داده شده است.
اشتباهات رایج نصب دوربین وایرلس
در ادامه آموزش نصب دوربین وایرلس همانطور که گفته شد نصب دوربین وایرلس نسبت به سایر دوربینهای مدار بسته راحتتر است اما با این حال اشتباهاتی باز در همین نصب دوربین بیسیم صورت میگیرد که تنها دلیل آن عدم تجربه کافی در این زمینه است.
1-یکی از اشتباهاتی که در نصب دوربینهای بیسیم صورت میگیرد انتخاب تعداد دوربین است. توقع داشتن دید وسیع از یک محیط با بزرگنمایی کردن توسط یک دوربین کاری اشتباه است زیرا هرچقدر هم که نوع دوربین انتخابی شما پیشرفته باشد اما کیفیت تصاویر افت پیدا خواهد کرد. پس برای فضای بزرگ در انتخاب تعداد دوربینهای خود توجه داشته باشید.
2-همانطور که گفته شد و در آموزش نصب دوربین های وایرلس باید بدانیم، دوربینهای وایرلس و یا بیسیم نیاز به سیم کشی ندارند اما بازهم مستلزم اتصال شدن به یک پریز برق هستند؛ پس برای انتخاب مکان نصب دوربین مدار بسته خود دقت داشته باشید که پریز برق در نزدیکی محل نصب شما باشد.
ناگفته نماند که دوربینهای بیسیم کاملاً بدون برقی وجود دارد که با باطری کار میکند اما ما با توجه به طول عمر کوتاه باطری و شرایط نگهداری آن ما به شما پیشنهاد نمیکنیم.
یکی از معضلات نصب دوربین بیسیم این است که احتمال هک شدن و دسترسی به تصاویر شما ممکن است ست بسیار بالا باشد بنابراین لازم است که سیستم های امنیتی و رمزگذاری شده بسیار قابل اطمینان استفاده کنید تا احتمال هک شدن سیستم دوربین مداربسته شما به شدت کاهش پیدا کند، یکی از اقدامات اصلی در این حوزه استفاده از رمز های بسیار قدرتمند و غیر قابل حدس می باشد و دیگری استفاده از روتر های دارای کانفیگ VLAN میباشد.
سوالات رایج در ارتباط با دوربین وایرلس
- آیا دوربینهای سیم دار را میتوان به دوربینهای بیسیم تبدیل کرد؟
پاسخ به این سؤال مثبت است اما کاری پیشنهاد شده نمیباشد زیرا قطعه تبدیل دوربین سیمی به بیسیم قطعهای گران میباشد که برای یک دوربین انجام این کار اصلاً مقرون به صرفه نیست و در تعداد دوربینهای بالا این امر تأیید شدهتر میباشد.
- برای افزایش فاصله انتقال تصویر در دوربینهای وایرلس از چه دستگاهی میتوان استفاده کرد؟
برای انجام این کار دستگاهی به نام ریپیتر وجود دارد که کار با آن نیز بسیار آسان میباشد.
نتیجه گیری
نصب دوربین مدار بسته بیسیم و یا وایرلس معمولاً کاری ساده به نظر میآید ولی اگر در انجام کارهای فنی تجربهای ندارید این کار به ما بسپارید.
نصب دوربین وایرلس (بیسیم) نسبت به دوربینهای باسیم از نظر سادگی بیشتر است. در زیر، چند مرحله برای نصب دوربین وایرلس آورده شده است:
1. انتخاب مکان مناسب:
- ابتدا باید مکان مناسبی برای نصب دوربین انتخاب کنید. مطمئن شوید که دوربین دارای دید مناسبی به محلی که قصد نظارت بر آن را دارید، باشد.
- اگر دوربین دارای آنتن بیسیم است، مطمئن شوید که از محل انتخابی به راحتی به شبکه Wi-Fi شما دسترسی داشته باشد.
2. نصب برنامه نظارت:
- دوربینهای وایرلس معمولاً به همراه نرمافزار یا اپلیکیشن مخصوصی همراه هستند. برنامه مربوطه را بر روی دستگاه هوشمند خود نصب کرده و به اکانت کاربری خود وارد شوید.
3. اتصال دوربین به Wi-Fi:
- در تنظیمات دستگاه دوربین، گزینه Wi-Fi یا شبکههای بیسیم را پیدا کرده و به شبکه Wi-Fi منزل یا اداره خود متصل کنید. اطلاعات اتصال Wi-Fi خود را وارد کنید.
4. تنظیمات امنیتی:
- به منظور حفاظت از دستگاه، رمز عبوری برای دسترسی به دوربین تعیین کنید. این کار از نظر امنیتی حائز اهمیت است تا افراد غیرمجاز نتوانند به دستگاه شما دسترسی پیدا کنند.
5. تنظیمات ذخیرهسازی:
- در صورتی که دوربین دارای قابلیت ضبط و ذخیره تصاویر است، مسیر ذخیره سازی و تنظیمات مرتبط با ضبط را تعیین کنید. این ممکن است شامل استفاده از کارت حافظه، ذخیره در ابر، یا دیگر روشهای ذخیرهسازی باشد.
6. نصب فیزیکی:
- دوربین را در مکان انتخابی نصب کنید و از هر چیزی که ممکن است دید دوربین را مانع شود، اجتناب کنید.
- اگر دوربین قابل تنظیم حرکت است، زاویه دید آن را به دقت تنظیم کنید.
7. آزمایش عملکرد:
- پس از نصب، از طریق برنامه نظارت، دوربین را تست کنید تا مطمئن شوید که به درستی به شبکه Wi-Fi متصل شده و تصاویر به درستی انتقال مییابند.
با اجرای این مراحل، دوربین وایرلس شما آماده به کار است و شما میتوانید به راحتی از طریق دستگاه هوشمند خود نظارت و کنترل دوربین را انجام دهید.
این مطلب رو به اشتراک بگذار...