منو
تکنولوژی ANR برای هایک ویژن

تکنولوژی ANR در دوربین مداربسته

در صورتیکه دستگاه دوربین مدار بسته شما دوربین مدار بسته تحت شبکه باشد و  دستگاه ضبط کننده دستگاه NVR باشد، در صورت بروز مشکل و یا قطع شدن دوربین مدار بسته باید عوامل گوناگونی را مورد بررسی قرار دهید تا مشکل ایجاد شده را پیدا و بر طرف سازید.

هدف از راه اندازی دوربین مدار بسته  ایجاد امنیت و آرامش در محیط است که در صورت عدم ضبط تصاویر توسط دوربین ها این امنیت از بین خواهد رفت و هر چه سریعتر باید مشکل دوربین مدار بسته را برطرف ساخت.

یکی از قابلیت هایی که دوربین های مدار بسته تحت شبکه دارا میباشند تکنولوژی ANR در دوربین مدار بسته است که به معنای به روز رسانی خودکار دوربین تحت شبکه میباشد که در طول این مقاله(معرفی تکنولوژی ANR و کاربرد آن) به توضیح بیشتر در این خصوص میپردازیم.

تکنولوژی ANR هایک ویژن

ویژگی به نام Automatic Network Recovery یا به اختصار ANR در دوربین های تحت شبکه زمانی فعال میشود که دستگاه ضبط کننده تصاویر دچار مشکل و قطع ارتباط با دوربین مدار بسته باشد. در این صورت به دوربین مدار بسته دستور داده می‌شود تا در صورت قطع ارتباط با دستگاه ضبط کننده، تصاویر را بر روی کارت حافظه خود ضبط کند. بنابراین رابط شبکه ای میان دستگاه دوربین مدار بسته و دستگاه ضبط وجود نخواهد داشت.

این بدان معناست که دوربین مدار بسته به عنوان یک دستگاه مستقل عمل نموده و در صورت عدم کارکرد دستگاه ضبط، ضعف آن را جبران میکند و خود شروع به ضبط تصاویر بر روی کارت حافظه میکند البته تا جایی که ظرفیت کارت حافظه دوربین مدار بسته این اجازه را بدهد، این عمل را انجام میدهد. این تکنولوژی بیشتر بر روی دستگاه‌های هایک ویژن وجود دارد.

تکنولوژی ANR

تکنولوژی ANR

با توجه به وجود انواع قابلیت های مهم که در دوربین های مدار بسته وجود دارد، تکنولوژی ANR نیز در دوربین های پیشرفته به چشم می آید اما در دوربین های HD ابتدا باید تفاوت دوربین مداربسته AHD و TVIو CVI را بدانیم.

یعنی باید بدانید که این نوع از تکنولوژی ها در تمام دسته های دوربین مدار بسته HD اجرا میشود ولی باید تفاوت دوربین مداربسته AHD و TVI و CVI را بدانید و بدانید که در هر کدام از این گونه های دوربین های مدار بسته این قابلیت چگونه اجرا و پیاده میشود.

قبل از خرید و راه اندازی دوربین مدار بسته، داشتن اطلاعات حداقلی؛ کمترین کاریست که یک کاربر میتواند انام دهد که این اطلاعات تنها در صورت مشورت و مطالعه با یک فرد متخصص صورت میگیرد. دانستن اطلاعات در خصوص تفاوت دوربین مداربسته AHD و TVIو CVI نیز جزء همین دسته قرار دارد.

چه عواملی باعث قطع شدن ارتباط بین دوربین و NVR میشود؟

عوامل مختلفی باعث قطع شدن ارتباط و عدم ضبط تصاویر در دوربین های مدار بسته و دستگاه ضبط کننده تصاویر یا همان NVR  می شود که در این بخش به مهمترین این عوامل اشاره می کنیم :

ایجاد اشکال در عملکرد سوئیچ شبکه : یکی از روش های ارتباطی بین دوربین مدار بسته و دستگاه ضبط کننده تصاویر، سوئیچ های شبکه می باشد که در صورت قطع ارتباط میان این دو دستگاه باید سوئیچ را مورد بررسی قرار داد.

احتمال وجود اختلال در دستگاه ضبط کننده و یا همان NVR : در برخی از موارد  ممکن است که بر اثر ضربات، اشکال در کابل کشی، تنظیمات نادرست و … دستگاه NVR دچار مشکل شود.

وجود نارسایی در کابل شبکه : یکی دیگر از عوامل مهم در قطع ارتباط میان این دو دستگاه وجود نارسایی در در کابل های شبکه است که باعث از بین رفتن تصاویر میشود.

تکنولوژی ANR را چگونه فعال کنیم ؟

در این قسمت از مقاله به نحوه تنظیم کردن قابلیت تکنولوژی ANR در دوربین های مداربسته تحت شبکه اشاره می کنیم :

در ابتدا دستور زیر را انجام دهید :

web configuration<storage<schedule setting<advanced

سپس بر روی تیک فعال سازی گزینه Enable ANR زده و برای داشتن حداکثر بازدهی حالت Pre-record فعال کنید.

در صورت فعال کردن این گزینه درست پیش از لحظه ای که ارتباط میان دوربین و دستگاه ضبط قطع شود، دوربین مداربسته شروع به ضبط تصاویر میکند. به همین راحتی این قابلیت کاربردی در دوربین مدار بسته تحت شبکه شما فعال شد.

آیا میشود تا از قابلیت ANR بک آپ گرفت؟

یکی از سوالاتی که در خصوص تکنولوژی ANR در دوربین مدار بسته پیش می آید این است که آیا می توان از این قابلیت فایل پشتیبانی و یا همان بک آپ گرفت یا خیر ؟

در جواب این سوال باید بگوییم که در صورت داشتن اطلاعات کافی امکان این مورد نیز وجود دارد.

اگر به قسمت تنظیمات دستگاه ضبط کننده تصاویر و یا همان NVR  بروید و قابلیت Hot Spare را فعال کنید می توانید به راحتی یک نسخه فایل پشتیبانی از اطلاعات و داده های خود داشته باشید.

در صورت کمبود حافظه در دوربین های تحت شبکه چه باید کرد؟

برای پاسخ به این سوال بهتر است که در قالب یک مثال به شما توضیح کامل دهیم. فرض کنید که دوربین تحت شبکه شما دارای قابلیت تکنولوژی ANR باشد و در صورت قطع دستگاه ضبط و یا همان NVR، دوربین مداربسته شروع به ضبط تصاویر بکند اما این امکان وجود دارد که دوربین مداربسته در محیطی قرار گرفته شده باشد که نیاز به فضای بیشتری برای ضبط تصاویر داشته باشد، در این صورت برند معتبر و خلاق هایک ویژن یک راهکار کاربرد ای به نام N+1 را طراحی کرده است که این امکان را به کاربر می دهد تا یک NVR جداگانه بر روی سیستم خود سوار کند.

با داشتن این ضبط کننده پشتیبان در زمان راه اندازی دوربین مداربسته، این امکان به دستگاه داده می‌شود که در اسرع وقت و کوتاهترین زمان تشخیص دهد که کدام یک از ضبط کننده های اصلی دچار مشکل گشته و قادر به ضبط تصاویر نمی باشد. سپس به سرعت دیگر دستگاه NVR فعالیت خود را آغاز نموده و اطلاعات به وسیله دستگاه پشتیبان ذخیره میشود.

نتیجه گیری تکنولوژی ANR

استفاده از دوربین مداربسته یکی از از مهمترین و اصلی ترین اقدامات برای برقراری امنیت و آرامش است که با انجام این کار میتوان از بروز خطرات احتمالی جلوگیری نمود.

ما به شما توصیه میکنیم حتما از دوربین مداربسته برای محل کار یا منزل خود استفاده نمایید و با استفاده از دزدگیر امنیت خود را افزایش دهید.

توصیه میشود برای خرید دوربین مدار بسته جهت اتصال به دستگاه DVR از فروشگاه‌های معتبر خرید نمایید. در این راستا میتوانید از فروشگاه دوربین مدار بسته آریا خرید نمایید و یا مشاوره در مورد دوربین مدار بسته خود را به ما بسپارید و یا در صورت هرگونه سوال درباره دوربین مداربسته خود با ما در تماس باشید.

تماس با ما:

شرکت چشمان بیدار آریا به عنوان تولید کننده دوربین مداربسته با برند INFINITY با ۲ سال گارانتی طلایی آریا به آدرس تهران خیابان جمهوری بعد از پل حافظ، پاساژ امجد طبقه ۴ واحد ۱۲ ، ۰۲۱۶۶۷۲۹۰۴۱ – ۰۹۱۲۲۸۸۹۳۴۶ ، آماده ارائه خدمات نصب و راه اندازی دوربین مداربسته با هزینه بسیار پایین می باشد.

در این مقاله آموزشی در مورد تکنولوژی ANR که مخصوص شرکت هایک ویژن میباشد اطلاعات کاملی را در اختیار شما قرار دادیم، امیدواریم در زمان راه اندازی دوربین مداربسته این اطلاعات برای شما مفید باشد

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

0 محصول سبد خرید