آشنایی با علت کار نکردن دید در شب دوربین مدار بسته
امروزه استفاده از دوربین های مدار بسته و کاربرد آن در محل زندگی و کار بر همگان آشکار می باشد. استفاده از دوربین مدار بسته باعث ایجاد امنیت و آرامش در طول شبانه روز و حتی در صورت عدم حضور در مکان است، در این مقاله می خواهیم علت کار نکردن دید در شب دوربین مدار بسته و روش تعمیر آن را به صورت دقیق بیان کنیم.
با توجه به نیاز روز افزون عموم به دوربین های مدار بسته انواع مختلفی از دوربین ها تولید شده است که هر کدام با توجه به قابلیت ها و آپشن هایی که دارند مناسب نصب در یک مکان می باشد.
در این مطلب با چه مواردی آشنا می شویم ؟
دوربین مدار بسته دید در شب
انواع دوربین مدار بسته مانند بولت،دام، مینیاتوری، چشم ماهی، باکس و غیره می باشند که هر کدام قابلیت های مختلفی هستند اما مهمترین موضوعی که در این مقاله به توضیح آن می پردازیم، قابلیت دید در شب است که برخی از از این دوربین های نامبرده این قابلیت را دارند و برخی دیگر خیر.تجربه نشان داده است که اغلب به سرقت ها در تاریکی و در شب صورت می گیرد و یا برخی از اماکن نیاز به حفاظت بیشتری در طول شب دارند، از این رو استفاده از دوربین های مدار بسته ای که قابلیت دید در شب را دارند در این اماکن توصیه می شود.
اما بهتر است که برای داشتن امنیت بیشتر در هر مکانی که نصب دوربین مدار بسته انجام شده است قابلیت دید در شب را مد نظر داشته باشیم تا از آرامش خاطر بیشتری برخوردار شویم.
اگر دوربین مدار بسته شما قابلیت دید در شب دارد و در حال حاضر قادر به ضبط در شب نمی باشد و با مشکل مواجه شده اید در ادامه این مقاله با ما همراه باشید تا علت کار نکردن دید در شب دوربین مدار بسته را با هم بررسی کنیم.
دوربین مدار بسته دید در شب چگونه کار میکند؟
در این قسمت به توضیح عملکرد دوربین مدار بسته دارای قابلیت دید در شب و همچنین علت کار نکردن دید در شب دوربین مدار بسته می پردازیم :
در اغلب دوربین های مدار بسته وای فای دار، حالت دید در شب از فرایند ساده ای استفاده می کند به این صورت که یک یا چند چراغ ال ای دی روشن میشود و به عنوان یک نورافکن از آن استفاده می شود . چشم انسان قادر به مشاهده نور مادون قرمز نیست به همین دلیل دوربین مدار بسته از نور IR و یا همان مادون قرمز در ساعات شب برای ضبط استفاده می کند .
این اطلاعات بسیار مفید است چرا که باعث می شود که خرید هوشمندانه ای از فروشگاه دوربین مدار بسته انجام دهید.البته لازم به ذکر است که دوربین های مدار بسته دید در شب انواع مختلفی دارند که نحوه عملکرد هر کدام با دیگری متفاوت است، برای مثال دوربین مدار بسته دید در شب حرارتی با دوربین مدار بسته دید در شب مادون قرمز متفاوت است.
8 دلیل کار نکردن دید در شب دوربین مدار بسته
در این قسمت از مقاله که توسط تیم حرفه ای شرکت چشمان بیدار آریا جمع آوری شده است به توضیح علت کار نکردن دید در شب دوربین مدار بسته و راه حل های آن می پردازیم :
1- نور محیط :
گاهی اوقات امکان دارد که محیط مد نظر شما کاملا تاریک باشد، در این حالت با این که دید در شب دوربین مدار بسته فعال است اما ممکن است که برخی از سوژه ها را از دست بدهید به همین دلیل در مکان هایی که مطلقا تاریک است و دوربین مدار بسته در آن مکان نصب شده است برای عملکرد بهتر دید در شب دوربین مدار بسته توصیه می شود که از چراغ های کوچک با نور مناسب استفاده کنید.
2- مادون قرمز خارجی :
یکی از دلایل علت کار نکردن دید در شب دوربین مدار بسته عدم امکان نصب نور اضافی در محیط است .
دوربین های مدار بسته دید در شب دارای یک مادون قرمز داخلی هستند، اما اگر در یک محیط کاملا تاریک قرار داشتید و امکان نصب نور در آن محیط را نداشتید بهتر است با مشورت با یک نصاب حرفه ای از مادون قرمز خارجی استفاده کنید تا مشکل و علت کار نکردن دید در شب دوربین مدار بسته شما برطرف گردد.
(شرکت چشمان بیدار آریا با داشتن نصاب دوربین مدار بسته با تجربه و حرفه ای و با سابقه ای درخشان در هر زمینه از نصب دوربین مدار بسته در خدمت شماست)
3- نصب دوربین مدار بسته در پشت پنجره :
گاهی اوقات برای در دسترس نبودن دوربین مدار بسته، کاربرد دوربین را در پشت پنجره نصب میکند. این موضوع در طول روز باعث می شود که تصویر خوبی ضبط شود اما در تاریکی شب وقتی نور مادون قرمز فعال میشود به شیشه پنجره برخورد کرده و به لنز دوربین مدار بسته بازتاب داده میشود، به همین دلیل یکی از علت کار نکردن دید در شب دوربین مدار بسته نصب دوربین در پشت پنجره است.
4- عدم تمیزی لنز و شیشه دوربین مدار بسته :
گاهی اوقات یک مسئله بسیار ساده مانع برطرف کردن نیاز ما می شود. در برخی از موارد به خاطر تمیز نبودن لنز دوربین مدار بسته و یا شیشه محافظ لنز باعث می گردد تا در شب دوربین مدار بسته با مشکل مواجه گردد با یک نظافت ساده این مشکل حل می شود.
5- بررسی تنظیمات دید در شب دوربین مدار بسته :
یکی دیگر از علت کار نکردن دید در شب دوربین مدار بسته عدم تنظیمات دوربین در حین نصب دوربین مدار بسته است.
علاوه بر انتخاب محل مناسب برای نصب دوربین مدار بسته باید تنظیمات دید در شب دوربین مدار عابسته توسط نصاب بعد از نصب دوربین به خوبی انجام شود. اگر این مرحله از کار به درستی صورت نگیرد قطع تصویر خوب و با کیفیتی را در طول شب دریافت نخواهید کرد.
6- عدم قرار گرفتن دوربین مدار بسته در برابر نور های شدید :
یکی از نکات حائز اهمیت در نصب دوربین مدار بسته توجه به نور محیط است. لنز دوربین های مدار بسته نور شدید حساس است و این موضوع باعث می شود که قابلیت دید در شب دوربین مدار بسته به خوبی عمل نکند.
7- فیلتر نور مادون قرمز :
فیلتر نور مادون قرمز دوربین مدار بسته یا IC-CUT یک فیلتر است که مانع رسیدن نور مادون قرمز و برخورد آن با لنز دوربین مدار بسته میشود. بنابراین اگر این فیلتر به خوبی کار نکند باعث و علت کار نکردن دید در شب دوربین مدار بسته میشود.
8- انتخاب دوربین مدار بسته دید در شب با کیفیت :
اگر واقعاً مکانی که دوربین مدار بسته در آن نصب کرده اید و قابلیت دید در شب و امنیت در آن مکان برای شما مهم است بهتر است که از یک دوربین مدار بسته دید در شب با کیفیت استفاده کنید. گاهی اوقات به خاطر هزینه کمتر یک دوربین مدار بسته بی کیفیت را خریداری می کنید که نه تنها نیاز شما را برطرف نمی کند بلکه در مدت زمان کوتاه مجبور به تعویض آن می شوید.
بهترین دوربین مدار بسته دارای تکنولوژی دید در شب کدام است؟
در اکثر فروشگاه دوربین مدار بسته و تجهیزات سیستم های امنیتی و نظارتی، دوربین مدار بسته ای که تکنولوژی دید در شب را دارا باشد و جزء برندهای معتبر و شناخته شده به شمار آید، دوربین های مدار بسته از برند هایک ویژن و داهوا میباشد.
اما در هر حالت فروشگاه دوربین مدار بسته چشمان بیدار آریا مفتخر است که دوربین هایی با تکنولوژی دید در شب را با قیمتی مناسب و ضمانت و گارانتی تضمین شده تقدیم شما کند و همچنین با معرفی یک نصاب دوربین مدار بسته مجرب و حرفه ای تمام نیاز شما را از نصب یک دوربین مدار بسته برآورده کند.
بهترین مدل دوربین مدار بسته دید در شب رنگی برند INFINITY و مدل 712053 می باشد که تونایی نمایش تمامی تصاویر را در شب به صورت تمام رنگی را دارا می باشد.
کلام آخر علت کار نکردن دید در شب دوربین مدار بسته
چراغهای دید در شب با دوربینهای مختلف مانند دوربینهای امنیتی، دوربینهای تحت شبکه، دوربینهای تصویربرداری حرفهای و حتی تلفنهای همراه استفاده میشوند. این چراغها از منظری کمکی به دوربینها در شرایط کم نور و تاریکی هستند و امکان ضبط و مشاهده تصاویر بهتر در شب را فراهم میکنند. چراغهای دید در شب معمولاً دارای ویژگیهای زیر هستند:
1. نور مادون قرمز (IR): این نوع چراغها نور مادون قرمز ایجاد میکنند که برای چشم انسان قابل رؤیت نیست اما توسط دوربینهای مخصوص قابل رؤیت است. این نور به دوربین اجازه میدهد تا در شرایط تاریکی تصاویر با کیفیت بالا ضبط کند.
2. قابلیت تنظیم شدت نور: بسیاری از چراغهای دید در شب قابلیت تنظیم شدت نور را دارند. این ویژگی به کاربر اجازه میدهد تا مقدار نور مورد نیاز را برای محیط مورد نظر تنظیم کند.
3. برد نور: برد نور چراغ دید در شب نیز مهم است. این مشخصه نشاندهنده فاصلهای است که چراغ میتواند نور فراهم کند. برد نور بیشتر به دوربین اجازه میدهد تا در فواصل بزرگتر تصاویر واضحتری ضبط کند.
4. کیفیت نور: چراغهای دید در شب با کیفیت بالا نوری با حداقل نوسان و انعکاس فراهم میکنند تا تصاویر شفاف و واضحتری ایجاد شود.
استفاده از چراغهای دید در شب در ترکیب با دوربینهای مناسب میتواند در موارد مانند امنیت خانه و مکانهای عمومی، نظارت ترافیکی، نظارت بر اماکن صنعتی و غیره بسیار مفید باشد.
ما در این مقاله سعی داشتیم تا تمامی موارد “علت کار نکردن دید در شب دوربین مدار بسته” را به شما توضیح دهیم و همچنین با معرفی فروشگاه دوربین مدار بسته نیاز شما را برطرف سازیم، شما هم نظرات و تجربه های خود را در زمینه نصب دوربین مدار بسته دید در شب با ما به اشتراک بگذارید.
این مطلب رو به اشتراک بگذار...