شرکت چشمان بیدار آریا
مجری تخصصی سیستمهای نظارتی در ایران
برخی از پروژههای نصب دوربین مداربسته در تهران
پروژه های مسکونی
پروژه های مسکونی نصب دوربین مدار بسته در تهران که توسط شرکت چشمان بیدار آریا انجام شده است تماما در سطح استان تهران بوده و برای سیستمهای حفاظتی و نظارتی در منازل، آپارتمان و ساختمانی مسکونی را شامل میشود. از نظر حجم کاری این نوع از پروژه های نصب دوربین مداربسته از نوع کوچک و تا حدودی متوسط میباشد. این نوع پروژه های به علت تعداد زیادی که ما انجام داده ایم نمیتوانیم به عنوان رزومه ثبت کنیم چون حفظ حریم خصوصی مشتریان برای ما در الویت کار است ولی عکسهای از نمونه پروژه نصب دوربین مداربسته را در ادامه قرارداده ایم تا کیفیت اجرای سیستمهای نظارتی را کاملا مشاهده کنید.
برای دریافت مشاوره رایگان
نصب دوربین مدار بسته در آپارتمان، منزل و مجتمع مسکونی تماس بگیرید
66762449
پروژههای اداری نصب دوربین مداربسته
پروژه های اداری نصب دوربین مداربسته که توسط شرکت چشمان بیدار آریا در شهر تهران انجام شده اغلب با دوربینهای IP یا همان دوربین مداربسته تحت شبکه اجرا شده است. راه اندازی سیستم نظارتی و حفاظتی در ادارات و شرکتهای نیازمند رعایت برخی از الزامات خاصی میباشد که هم نیاز کارفرما را پوشش بدهد و هم اینکه حریم شخصی کارمندان را نیز نقض نکند و باعث ایجاد ناراحتی برای کارکنان به ویژه بانوان میباشد.
براساس اصولی مهندسی که شرکت چشمان بیدار آریا برای خود به عنوان منشور فنی مهندسی نصب دوربین مداربسته در اداره و شرکتها بکار گرفته توانسته ایم تعداد بسیار زیادر از شرکتهای مطرح را به عنوان مشتری جذب و افتخار همکاری با آنها را نیز داشته باشیم که برخی از از این شرکتها در زیر لیست شده اند.
برای دریافت مشاوره رایگان
نصب دوربین مدار بسته در اداره و محل کار خود تماس بگیرید
66762449
پروژههای تجاری
یکی از مهمترین مکانهایی که نیازمند دوربین مداربسته است مراکز تجاری و پاساژ ها میباشد، علت نیازمندی ساختمانهای تجاری و مراکز خرید، موضوع امنیت برای فروشندها و همچنین خریداران است. نصب و راه اندازی سیستمهای حفاظتی و نظارتی در پروژههای تجاری جز پروژه های بزرگ نصب و راه اندازی است و باید براساس نیاز کارفرما نسبت به استقرار سامانه IVMS و همچنین اتاق کنترل دوربین مداربسته شود.
برای دریافت مشاوره رایگان
نصب دوربین مدار بسته در فروشگاهها و پاساژ تماس بگیرید
66762449
پروژههای صنعتی
نصب دوربین مداربسته در مکانهای صنعتی و کارخانه ها یکی از نیازهای اصلی صاحبان صنایع و کارخانه دارن است، برای همین پروژه های صنعتی نصب دوربین مداربسته یکی از اهداف اصلی شرکت چشمان بیدار آریا در چشم انداز کاری قراردارد.
شرکت چشمان بیدار آریا تعداد خیلی زیادی در زمینه نصب دوربین مداربسته در مکانهای صنعتی را دارد. مثلا در شهرک صنعتی شمس آباد و یا شهرک صنعتی شکوهیه و منطه سنعتی چهاردانگه و سایر محلهای صنعتی در اطراف تهران بیشترین خدمات را از ما برای نصب و راه اندازی دوربین مداربسته خود دارند.
برای دریافت مشاوره رایگان
نصب دوربین مدار بسته در کارگاه و کارخانه تماس بگیرید
66762449
همشهریان عزیز یکی از خدمات دوربین مداربسته در تهران، نصب دوربین مداربسته میباشد که توسط شرکت چشمان بیدار آریا با گارانتی قیمت و کیفیت و خدمات پس از فروش یکساله با کمترین قیمت به شما ارائه میکند.
برای همین منظور میتوانید با شماره تلفن 02166762449 تماس گرفته تا بهترین مشاوره برای نصب دوربین مداربسته را به شما به صورت رایگان بدهیم.
آموزش نصب دوربین مدار بسته به صورت تصویری (آموزش نصب و راه اندازی دوربین مداربسته و انتقال تصویر)
برای اینکه بتوانیم در مورد نصب دوربین مداربسته و نحوه انتخاب دوربین مداربسته توضیح بدهیم میخواهیم در اینجا آموزش نصب دوربین مدار بسته را به صورت تصویری و ویدئویی برای شما ارائه بدهیم.
در زیر یک ویدئویی آموزش نصب دوربین مدار بسته به صورت کاملا فارسی و تمام مراحل را به صورت کاربردی آموزش میدهد، در این ویدئو شما میتوانید با این آموزش خودتان اقدام به نصب دوربین مدار بسته کنید و هم اینکه با مشاهده این ویدئو آموزشی میتوانید در زمان نصب دوربین مداربسته توسط نصاب دوربین مداربسته میتوانید در تمامی مراحل نسبت به کیفیت کالاهای انتخاب شده، استانداردهای الزامی در زمان نصب و راه اندازی را کاملا بدانید تا بتوانید نشارت کامل و دقیقی بر روی فعالیتهای نصاب دوربین مداربسته داشته باشید.
نصب دوربین مدار بسته شامل مراحل زیر است:
1. بازدید محل نصب دوربین مدار بسته (کارشناسی اولیه)
2. انتخاب محل قرارگیری دوربینهای و جانمایی
3. تهیه طرح و نقشه سیم کشی و کابل کشی
4. تعیین محل قرارگیری دستگاه ضبط DVR
5. تعیین نوع تکنولوژی
6. تعیین مسیر کابل و داکت کشی
7. براورد هزینه نصب دوربین مداربسته و صدور پیش فاکتور
8. زیرساخت دوربین مداربسته
9. کابل کشی دوربین مداربسته
10. نصب دوربینها
11. اتصال دوربینها به دستگاه
12. اتصال آداپتور یا در صورت نیاز سیم کشی برق
13. نصب مانیتور، میکروفن و لوازم جانبی دیگر
14. تنظیمات دوربینها
15. تنظیمات ضبط و دستگاه برای ذخیرهسازی
حالا میخواهیم هرکدام از این مراحل برای شما شرح دهیم تا بدانید که در زمان نصب دوربین و در هر یک از 15 مرحله فوق باید به چه نکاتی توجه کنید.
1. بازدید محل نصب دوربین مدار بسته (کارشناسی اولیه)
در این مرحله یک کارشناسی فنی به محل پروژه شما اعزام میشود و بر اساس نیازهای شما و شرایط پروژه راهکارهای کلی، تعداد دوربین، محل حدودی دوربینهای مداربشته برای نصب و همچنین کیفیت تقریبی را مشخص میکند.
بازدید محل نصب دوربین مدار بسته اولین قدم برای شروع است، در این مرحله نصاب دوربین مداربسته دید کلی نسبت به پروژه را پیدا میکند و شما متوجه میشوید که با چه پروژه ای مواجه هستید.
2. انتخاب محل قرارگیری دوربینهای و جانمایی
محل قرارگیری دوربینهای و یا همان جانمایی در حین مرحله اول تا حدودی بر اساس نیازهای کارفرما، شرایط پروژه، استاندارد و تجربه نصاب دوربین تعیین میشود و در این مرحله این محل حدودی باید به یک محل دقیق تبدیل شود.
در انتخاب محل قرارگیری دوربینها باید دقت شود که نظر کارفرما بسیار اهمیت دارد، چون حتما براساس یک نیازی اقدام به نصب دوربی کرده و محل قرارگیری باید به تایید ایشان برسد.
3. تهیه طرح و نقشه سیم کشی و کابل کشی
تهیه نقشه سیمکشی و جانمایی دوربینهای در پروژه های بزرگ جز الزامات اساسی یک مناقصه و قرارداد اجرا نصب دوربین است، زیرا شما میبایست به کارفرما نقشه As-Built مربوطه را به عنوان مستندات پروژه ارائه دهید، برای همین میبایست نقشه سیم کشی و کابلها و محل قرار گیری دوربین ها و حتی رمز عبور و … را به صورت مستند و مکتوب ارائه کنید.
بهترین نرم افزار برای اینکار نرم افزار AutoCad است.
4. تعیین محل قرارگیری دستگاه ضبط DVR
تعیین محل قرارگیری دستگاه DVR در زمان نصب دوربین مداربسته و قبل از تهیه نقشه میباشد، این محل باید چندین فاکتور زیر را داشته باشد:
- حتما دارای سیستم تهویه باشد.
- دسترسی به آن ساده و آسان نباشد( حتما در محلی که درب قفل دار دارد قرار داده شود)
- در ارتفاعی نصب شود که در زمان نیاز به بازبینی تصاویر و یا اتصال USB دچار زحمت نشوید.
با رعایت کردن این نکات میتوانید بهترین محل را برای قرارگیری دستگاه DVR خود انتخاب کنید.
5. تعیین نوع تکنولوژی
یکی از کارهایی که یک نصاب دوربین مداربسته باید برای هر پروژه ای نسبت به استفاده از بهینه ترین و بهترین تکنولوژی مناسب برای آن پروژه استفاده شود، برای اینکه بهترین دوربین را انتخاب کنید باید حتما نیازها و الزامات مربوط به این پروژه را از کارفرما دریافت نماید. مثلا در یک پروژه کارفرما نیاز به پلاک خوانی ماشینها را دارد (در اینکه همه نیازها را خیلی بالا و غیر واقعی میگوند شکی نیست ولی باید حتما نیازهای کارفرما را دریافت نمایید)، در این صورت باید حتما از تکنولوژی دوربین مداربسته تحت شبکه استفاده کنید.
به واسطه همین موضوع است که نصاب دوربین مداربسته باید حتما نسبت تمامی تکنولوژی های دوربین مداربسته آشنا باشد و مزایا و معایب هرکدام را بداند. معمولا برای نصب دوربین مداربسته در پروژه های کوچک از دوربینهای مداربسته AHD استفاده میشود که با کیفیت 2 مگاپیکسل و 5مگاپیکسل در بازار دوربین مداربسته ایران وجود دارد.
6. تعیین مسیر کابل و داکت کشی
در این مرحله لازم است که علاوه بر تجربه، دانش فنی نسبت به استانداردهای کابل کشی و الزامات مربوطه را داشته باشید، مثلا در حوزه کابلهای کواکسیال که معروفترین آنها RG59 و RG58 است، باید بدانید که تعداد رشته های شیلد و قطر مغزی چه مزیتی دارند و برای جلوگیری از نویز باید ولتاژ DC را در کنار این کابلها عبور داد و برای رد کردن ولتاژ برق شهر باید حتما بیش از 30 سانتی متر فاصله داشته باشد.
در مورد کابل شبکه که برای دوربینهای مداربسته تحت شبکه استفاده میشود باید حتما از استانداردهای IEC استفاده کنید و مواردی مانند نوع سرسوکت زدن و یا نوع کتگوری کابل میتواند بسیار تعیین کننده باشد.
خیلی از نصابهای دوربین مداربسته در زمان نصب دوربین مداربسته به این نکات توجه نمیکنند و این باعث خواهد شد که در انتهای کار، تصاویر دوربینها با نویز باشد و عملا کیفیت تصاویر افت شدیدی داشته باشد، لذا در این مرحله سعی کنید علاوه بر اینکه از کابلهای مرغوب استفاده میکنید حتما تجربه کاری خود را بکار بسته تا بهترین نتیجه را بگیرید.