آموزش نصب دوربین مداربسته به صورت تصویری و ویدئویی

آموزش نصب و راه اندازی دوربین مداربسته

در اینجا ما میخواهیم به شما تمام نکات مهم در نصب دوربین مداربسته را به صورت کاملا کاربردی و آموزنده به شما آموزش بدهیم، تا بتوانید خودتان به راحتی تبدیل به نصاب دوربین مداربسته شوید. پس تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید تا به زبان خیلی ساده و روان بهترین آموزش نصب دوربین مداربسته را داشته باشید.

اگر قصد نصب دوربین مداربسته را برای افزایش امنیت محل زندگی و کار خود برای شب عید 1403 میخواهید و دنبال یک شرکت معتبر در زمینه نصب دوربین مداربسته و سیستمهای حفاظتی و نظارتی هستید با شرکت چشمان بیدار آریا تماس بگیرد تا به سرعت و با کمترین هزینه یک سیستم دوربین مداربتسه که از طریق اینترنت بر روی گوشی شما قابل مشاهده باشد را برای شما نصب کنند.

ما بهترین نفرات را برای پروژه های نصب دوربین مداربسته در تهران گرد هم جمع آورده ایم تا بهترین کیفیت را به همراه کمترین قیمت به همه همشهریان خودمان در تهران ارائه بدهیم.

دوربین اسپیددام دولنز خورشیدی سیمکارتی V380 با یکسال گارانتی چشمان بیدار آریا بدون نیاز به نصاب با بهترین قیمت دید در شب رنگی و پلاک خوانی با باطری 1500 تا 150 روز انتقال تصویر سیمکارت همراه اول
نصب دوربین مداربسته

نصب دوربین مداربسته

آموزش نصب دوربین مدار بسته یکی از گام‌های حیاتی در ایجاد سیستم‌های امنیتی و نظارتی است. قبل از هر اقدامی، اطلاعات کاملی درباره محل نصب و موقعیت دقیق دوربین‌ها را باید داشته باشید. عواملی چون نقاط استراتژیک برای نصب دوربین، تعداد دوربین‌ها بر اساس مساحت، نوع دوربین و موارد مشابه بسیار حائز اهمیت هستند.

در این مقاله، به معرفی انواع دوربین مداربسته، تجهیزات مورد نیاز، و لوازم مربوط به راه‌اندازی دستگاه دوربین مداربسته می‌پردازیم. همچنین مراحل آموزش نصب دوربین مداربسته نیز به‌صورت کامل تشریح شده است. با مطالعه این مقاله و مشاوره با یک تخصصی در این زمینه، می‌توانید نصب و راه‌اندازی دوربین مداربسته را با دقت و کیفیت برتر برای محل مورد نظر انجام دهید.

نصب دوربین مداربسته

آموزش نصب دوربین مدار بسته از مهم‌ترین گام‌ها برای بررسی عملکرد صحیح دوربین مداربسته پس از تهیه دوربین و تجهیزات جانبی آن است. آموزش کامل نصب دوربین مدار بسته و انتقال تصویر (آموزش نصب دوربین مدار بسته به صورت تصویری) اهمیت زیادی دارد به این دلیل که حتی اگر شما بهترین برند و با کیفیت‌ترین دوربین و تجهیزات را نیز خریداری کرده باشید، اما در مرحله نصب و راه اندازی بر اساس استاندارد و اصول حرفه‌ای نصب را انجام ندهید، قطعاً نمی‌توانید از همه قابلیت‌های دوربین مداربسته بهره‌مند شده و بسیاری از انتظارات شما از سیستم امنیتی و انتقال تصویر برآورده نخواهد شد. به همین دلیل قصد داریم در این مقاله به مطالبی پرداخته و آموزش‌هایی در زمینه نصب دوربین مدار بسته ارائه دهیم. لطفاً تا انتها ما را همراهی کنید و از محتوای ارزشمند ما بهره‌مند شوید.

شرکت چشمان بیدار آریا با داشتن چندین تیم تخصصی در زمینه نصب دوربین مداربسته توانسته است تمامی پروژهایی که نیاز به نصاب دوربین مداربسته جهت راه اندازی دوربین مداربسته را دارد به درستی و با کیفیت بسیار بالایی انجام داده و به نتیجه برساند.

برای همین شما میتوانید با اتکا به تجربه و تخصص شرکت ما به راحتی تمامی نیازهای خودتان در زمینه سیستمهای حفاظتی به ویژه دوربین مداربسته را به برآورده ساخته و امینت را برای خودتان و عزیزانتان تامین کنید.

تمامی کسانی به عنوان نصاب دوربین مدار بسته در شرکت چشمان بیدار آریا در حال فعالیت هستند تمامی جز قشر تحصیل کرده این جامعه بوده و تجربه و تخصص کافی در زمینه نصب دوربین مداربسته را دارند و شما میتوانید با اتکا به نام شرکت چشمان بیدار آریا به راحتی میتوانید با کمترین هزینه اقدام به نصب دوربین مدار بسته کنید.

مهمترین اقدامات قبل از نصب دوربین مدار بسته

نصب دوربین مدار بسته یکی از حرکات بسیار حیاتی است که نیاز به دقت و مهارت بسیار دارد. به همین دلیل، پیشنهاد می‌شود که قبل از هرگونه اقدام به نصب دوربین مدار بسته، اطلاعات کاملی درباره انواع تجهیزات و لوازم جانبی مورد نیاز و نحوه استفاده از آن‌ها را به دست آورید. نصب دوربین مدار بسته شامل مراحل متعددی است که در هر یک از این مراحل نیاز به اقدامات مختلفی دارید. در ادامه، به بررسی مهمترین اقدامات در مراحل مختلف آموزش نصب دوربین مدار بسته می‌پردازیم. لطفاً با ما همراه باشید تا از اطلاعات ارزشمندی در زمینه نصب دوربین مدار بسته بهره‌مند شوید.

دوربین مدار بسته دو دوربینه

دوربین مدار بسته دو دوربینه

برای نصب دوربین مداربسته میتوانید با شماره تلفن 66762449 تماس حاصل نمایید.

مراحل نصب دوربین مدار بسته؛ آموزش کامل نصب دوربین مدار بسته  

امروزه، نصب دوربین مدار بسته در اماکن مختلف از منازل گرفته تا مجتمع‌های تجاری، فروشگاه‌ها و غیره به منظور حفظ امنیت محیط مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای نصب دوربین مداربسته، نیاز به دانش و آموزش کامل در مراحل نصب دوربین مداربسته وجود دارد. آموزش نصب دوربین مدار بسته از صفر تا صد شامل مراحل زیر می‌شود:

  • بازدید از محل پروژه نصب دوربین مداربسته

در این مرحله، نیاز است به محل نصب دوربین مداربسته مراجعه کرده و با شرایط محیطی آشنا شوید.

  • تهیه و خرید تجهیزات مورد نیاز پروژه

با توجه به نیازهای شناسایی شده در مرحله قبل، تجهیزات مورد نیاز برای نصب دوربین مداربسته را تهیه و خریداری کنید.

  • انتخاب دوربین مناسب با توجه به محل پروژه

در این مرحله، با توجه به شرایط محیطی، نیازهای امنیتی، و محدوده دید مورد نظر، دوربین مناسب را انتخاب کنید.

  • تعیین تعداد دوربین‌های مداربسته مورد نیاز و محل قرارگیری آنها

تعداد دوربین‌ها و محل قرارگیری آن‌ها را بر اساس پوشش محیطی و نیازهای امنیتی تعیین کنید.

  • مشخص کردن مسیر عبور کابل‌ها و ترانکها

مسیر کابل‌ها را طراحی کنید تا بهترین حالت را برای اتصال دوربین‌ها به دستگاه ضبط ایجاد کنید.

  • انتخاب دستگاه دوربین مدار بسته DVR یا NVR

با توجه به نوع دوربین‌ها، DVR یا NVR مناسب را انتخاب کنید.

  • اتصال هارد دیسک به دستگاه ضبط تصویر و فرمت آن

هارد دیسک را به دستگاه DVR یا NVR متصل کرده و آماده بهره‌برداری از ظرفیت ذخیره‌سازی باشید.

  • سیم‌کشی و کابل‌کشی دوربین مدار بسته و دستگاه DVR

استفاده از سوکت BNC و کابل شبکه Cat5 را برای سیم‌کشی دوربین‌ها و اتصال به DVR در نظر بگیرید.

  • اتصال آداپتور یا منبع تغذیه

آداپتور یا منبع تغذیه را به دوربین متصل کرده و تغذیه مناسب را فراهم کنید.

  • اتصال سایر تجهیزات دوربین

سایر تجهیزات مانند مانیتور، میکروفن، موس و غیره را به دوربین متصل کنید.

  • تنظیمات دستگاه DVR یا NVR

تنظیمات لازم برای ضبط تصویر دوربین مداربسته و دیگر تنظیمات مربوط به DVR یا NVR

نصب دوربین مدار بسته در تهران با یکسال گارانتی

نصب دوربین مدار بسته در تهران با یکسال گارانتی

با رعایت این مراحل، می‌توانید دوربین‌های مداربسته را به طور کامل نصب و بهره‌مندی از آن‌ها را به حداکثر برسانید، در ادامه همه مراحل فوق را به صورت کامل توضیح میدهیم حالا بریم آموزش نصب دوربین مداربسته را باهم یاد بگیریم.

آموزش نصب دوربین مدار بسته تصویری

۱-   بازدید از محل نصب دوربین مدار مدار بسته

اولین مرحله در نصب دوربین مداربسته، انتخاب مکان مناسب برای نصب و قرارگیری دوربین است. این امر به دلیل اهمیت آن است که اگر مکان نصب دوربین به درستی انتخاب نشود، ممکن است باعث کاهش بازدهی و عملکرد دوربین مداربسته شود. انتخاب مکان مناسب با توجه به ویژگی‌های دوربین از اهمیت زیادی برخوردار است. همچنین هدف نهایی از نصب دوربین، کنترل و نظارت بر نقاط خاص مکان است. به عنوان مثال، در نصب دوربین در ساختمان، نقاطی مانند درب ورودی، درب پشتی ساختمان و نزدیک آسانسور به عنوان نقاط پرتردد در ساختمان را در نظر گرفت. این اقدامات باعث افزایش امنیت در این نقاط و کنترل بهتر تردد افراد می‌شود.

نصب دوربین مدار بسته در ساختمان‌های اداری یا شرکت‌ها نیز همواره مورد توجه مدیران است. این نصب امکان کنترل ورود و خروج کارکنان، نظارت بر عملکرد آن‌ها و پیشگیری از مسائل مختلف را فراهم می‌کند(پس اولین اقدام در آموزش نصب دوربین مدار بسته این است که محل نصب دوربین مدار بسته را بدرستی انتخاب کنیم). مکان‌هایی مانند بخش اداری، انبارداری، خط تولید، آزمایشگاه، پارکینگ یا درب ورودی به عنوان نقاط کلیدی در شرکت‌ها شناخته شده‌اند که نصب دوربین در این مکان‌ها، علاوه بر افزایش امنیت، از خرابکاری یا آسیب به تجهیزات نیز جلوگیری می‌کند و نظارت دقیقتر بر ورود و خروج کالاها به انبار را فراهم می‌سازد.

بیشتر بخوانید: ابزار مورد نیاز برای نصب دوربین مدار بسته

تنظیم جهت دوربین و زاویه دید

تنظیم جهت دوربین و زاویه دید

۲- تهیه و خرید تجهیزات مورد نیاز نصب دوربین

در حال حاضر، استفاده از سیستم‌های امنیتی و دوربین مداربسته در بسیاری از سازمان‌ها، ادارات، و حتی مجتمع‌های تجاری و غیره، به منظور تامین امنیت، افزایش یافته و به آن توجه زیادی می‌شود. به همین دلیل شناخت نحوه نصب دوربین مداربسته و تجهیزات مورد نیاز برای نصب و راه‌اندازی آن اهمیت بالایی دارد. از آنجایی که نصب دوربین مداربسته نیازمند شناخت و تهیه لوازم و تجهیزات با کیفیت است، برخی از مهمترین تجهیزات برای آموزش نصب دوربین مدار بسته به صورت کامل عبارتند از:

  1. دوربین مداربسته: انتخاب دوربین با ویژگی‌های مناسب به نیازهای محیط امنیتی.
  2. دستگاه ضبط (DVR یا NVR): انتخاب و نصب دستگاه ضبط تصاویر با ظرفیت مناسب و قابلیت‌های مطلوب.
  3. کابل‌ها و اتصالات: تهیه کابل‌های مورد نیاز برای اتصال دوربین به دستگاه ضبط و ایجاد اتصالات مطمئن.
  4. تجهیزات نصب: شامل ابزارهای نصب، مهارت‌ها و تجهیزات جانبی برای نصب بهینه دوربین.
  5. منابع تغذیه: تهیه آداپتورها یا منابع تغذیه لازم برای دوربین‌ها.
  6. محافظ صفحه: استفاده از محافظ‌ها جهت حفاظت از دوربین‌ها در برابر شرایط جوی و آسیب‌های محیطی.
  7. کارت حافظه یا هارد دیسک: برای ذخیره تصاویر و اطلاعات ضبط شده.

این تجهیزات به همراه دانش لازم برای نصب و راه‌اندازی، امکان فرآیند نصب دوربین مدار بسته را بهبود می‌بخشند.

بیشتر بخوانید:نصب دوربین در باغ

آموزش انتخاب ابزار مناسب برای نصب دوربین

آموزش انتخاب ابزار مناسب برای نصب دوربین

۳-   انتخاب دوربین مناسب با توجه به محل استفاده

انتخاب دوربین مداربسته برای نصب و راه‌اندازی در مکان‌های مختلف از مهم‌ترین مراحل آموزش نصب دوربین مدار بسته بشمار می‌رود. برای انتخاب مناسب، نکات زیر را در نظر بگیرید:

  1. نوع محل نصب: دوربین برای کجا نصب می‌شود؟ (منزل، مجتمع تجاری، فروشگاه و غیره)
  2. مساحت محیط: ابعاد محل نصب دوربین را در نظر بگیرید.
  3. برد دید دوربین: چقدر فاصله را پوشش می‌دهد؟
  4. تعداد دوربین‌ها: چند دوربین در نظر گرفته شده و فواصل آنها چگونه است؟
  5. کیفیت و وضوح تصویر: چه میزان وضوح تصویر مورد نظر است؟
  6. ثبت جزئیات: چه جزئیاتی از تصاویر مهم هستند؟
  7. بودجه: هزینه یا بودجه مخصوص به چه مقدار است؟

با پاسخ به این سوالات، می‌توانید دوربین مناسبی را انتخاب کرده و برای نصب و راه‌اندازی بهترین تصمیم را بگیرید تا بتوانید بهترین نتیجه را از نصب دوربین مدار بسته خود داشته باشید و در آموزش نصب دوربین مدار بسته به شما یاد میدهیم که در ابتدا به چه سوالاتی پاسخ بدهید تا نیازهای کارفرما را بسنجید.

۴-   تعیین تعداد دوربین‌های مورد نیاز و محل قرار‌گیری دوربین‌ها

اقدام چهارم در آموزش نصب دوربین مدار بسته و بعد از انتخاب مکان مناسب برای نصب دوربین و تهیه دوربین مورد نظر، لازم است با توجه به میزان متراژ محل یا نقاطی که برای نصب دوربین در نظر گرفته‌اید، تعداد مورد نیاز دوربین‌های مداربسته را مشخص کنید. در خانه‌های مسکونی به طور کلی نیاز به ۲ تا ۶ دوربین وجود دارد. اگر اما برای مکان بزرگتری نیاز به نصب و راه‌اندازی دوربین دارید، تعداد بیشتری دوربین (مثلاً ۱۶ تا ۶۴ دوربین) لازم است. تعداد دقیق دوربین‌ها بر اساس اهمیت نظارت و کنترل مکان، و همچنین وسعت و متراژ آن مکان تعیین می‌شود.

آموزش نصب دوربین مدار بسته برای همه

آموزش نصب دوربین مدار بسته برای همه

۵-   مشخص کردن مسیر عبور کابل ها

برای آغازآموزش نصب دوربین مدار بسته و سیم‌کشی دوربین مداربسته، انتخاب مسیر مناسب برای عبور کابل‌ها از اهمیت بسزایی برخوردار است. تعیین مسیر عبور کابل با در نظر گرفتن موقعیت نصب دوربین و تجهیزات دیگر، همچنین در نظر گرفتن مسیر مناسب برای تأمین برق انجام می‌شود. در این مرحله، امنیت مسیر نیز باید مورد توجه قرار گیرد تا از هرگونه آسیب به محل یا خطرات ناشی از آن جلوگیری شود.

در فرآیند تعیین مسیر عبور کابل، حواس به محاسبه دقیق طول کابل مورد نیاز نیز حائز اهمیت است تا نصب کابل به بهترین شکل از طریق مسیرهای مختلف پروژه انجام شود. همچنین، رعایت فاصله مناسب کابل با توجه به نوع آن، اتصال بهتر دوربین را فراهم می‌کند و باعث ضبط تصاویر با کیفیت بالاتر می‌شود.

علاوه بر این نکات، رعایت اصول داکت‌کشی و عایق‌بندی اتصالات در فیلم سیم‌کشی دوربین مداربسته از کابل‌ها را در برابر امواج محیطی، برق فشار قوی، و نویزهای احتمالی محافظت می‌کند.

۶-   انتخاب دستگاه دوربین مدار بسته DVR یا NVR

برای انتخاب مناسب دستگاه ضبط تصویر دوربین مداربسته (DVR یا NVR)، نکات مهمی وجود دارد که باید در نظر گرفته شوند. این نکات شامل برند دستگاه، پروتکل انتقال، تعداد کانال، پهنای باند ورودی و خروجی، خروجی POE برای اتصال به دوربین مداربسته، و همچنین تعداد هاردهای قابل پشتیبانی با دستگاه NVR است. اکثر دستگاه‌های DVR با پروتکل ONVIF مجهز شده‌اند، که این امکان را فراهم می‌کند که دستگاه ضبط تصویر و دوربین‌های تحت شبکه را به راحتی به یکدیگر متصل کرد.

همچنین، تعداد کانال‌ها در دستگاه NVR و DVR مهم است و اغلب به اندازه‌های 4، 8، 16، 32 و 64 کانال محدود می‌شود. در نظر داشته باشید که تعداد پورت‌های ورودی دستگاه ممکن است از تعداد کانال‌های مجاز آن کمتر باشد. در چنین مواردی، می‌توان از یک سوئیچ به عنوان واسطه استفاده کرد و آن را به پورت‌های دستگاه متصل کرد و این مورد در آموزش نصب دوربین مدار بسته بسایر مهم است که دستگاه مناسب تهیه کنید.

پهنای باند ورودی و خروجی در دستگاه NVR نیز به میزان محدودی امکان دریافت یا پردازش پهنای باند را فراهم می‌کند. با در نظر گرفتن این مقدار پهنای باند، لازم است که دوربین‌های مداربسته از دستگاه با پهنای باند متناسب استفاده کنند. همچنین، دستگاه NVR در دو نوع POE و غیر POE عرضه می‌شود. در صورت نیاز به طراحی سیستم شبکه با استفاده از POE، باید دستگاه ضبط تصویری با خروجی به تعداد دوربین‌های متصل به خروجی POE را انتخاب کرد.

هر دستگاه NVR به مقدار ثابتی هارد را پشتیبانی می‌کند. در صورت نیاز به فضای ذخیره‌سازی بیشتر، باید دستگاهی با ظرفیت هارد بیشتر را انتخاب نمود. این انتخابات بر اساس نیازهای شما و مشخصات پروژه مورد نظر صورت می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: تفاوت DVR و NVR در چیست؟

آموزش نصب DVR به تلویزیون و انجام تنظیمات کلی

آموزش نصب DVR به تلویزیون و انجام تنظیمات کلی

۷-   متصل کردن هارد دیسک به دستگاه ضبط تصویر

پس از آموزش فرمت دوربین مداربسته و آموزش نصب دوربین مدار بسته آن، اولین گام برای نصب هارد دیسک به دستگاه DVR است تا بتوانید تصاویر ویدئویی را به درستی مشاهده کنید. برای اتصال هارد به دستگاه ضبط تصویر (NVR یا DVR) نیاز به کابل ساتا دارید تا اتصال به درستی صورت گیرد. اغلب دستگاه‌های ضبط تصویر تعداد مشخصی هارد با ظرفیت مشخص را پشتیبانی می‌کنند، بنابراین میزان ظرفیت هاردی که دستگاه ضبط تصویر پشتیبانی می‌کند نیز اهمیت دارد.

مدیرعامل شرکت چشمان بیدار آریا که برای شما آموزش نصب دوربین مدار بسته را تهیه کرده است، یکی از بهترین شرکت‌های در زمینه نصب و راه‌اندازی دوربین مداربسته و دارنده بهترین فروشگاه اینترنتی دوربین مداربسته، با افتخار به شما اطلاع می‌دهد که این فعالیت‌ها با بهره‌گیری از تخصص و تجربه تیم متخصص این شرکت انجام می‌شود.

۸- سیم کشی و کابل کشی دوربین مدار بسته

آموزش کابل کشی در آموزش نصب دوربین مدار بسته قرار دارد از نوع آنالوگ نیاز به اتصال دو کابل به دوربین دارد؛ یک کابل برای انتقال تصویر و یکی برای تامین برق دوربین به عنوان منبع تغذیه. می‌توانید از کابل کواکسیال برای سیم‌کشی دوربین مداربسته استفاده کنید. برای کابل‌کشی دوربین مداربسته تحت شبکه نیز از کابل‌های CAT5 یا CAT6 استفاده می‌شود.

برای سیم‌کشی برق و ارسال برق به دوربین تحت شبکه IP نیز می‌توان از برق اترنت (POE) استفاده کرد. از طرفی، با کابل LAN می‌توان دیتا و برق را به صورت همزمان به دوربین ارسال کرد. همچنین با استفاده از دستگاه NVR دارای خروجی POE نیز می‌توان سیم‌کشی دوربین تحت شبکه را انجام داد.

مدیرعامل شرکت چشمان بیدار آریا به شما اطلاع می‌دهد که این تکنولوژی‌ها با استفاده از تجربه و تخصص تیم ما با دقت و کیفیت اجرا می‌شوند.

آموزش نصب DVR

آموزش نصب DVR

۹-   اتصال آداپتور یا منبع تغذیه

سیم‌کشی دوربین مداربسته برای نصب منبع تغذیه با توجه به محل نصب دوربین ممکن است مکان متفاوتی داشته باشد. برخی اوقات منبع تغذیه یا آداپتور کنار دوربین مداربسته نصب می‌شود که منبع تغذیه داخل جعبه از جنس عایق و ضد آب نگهداری می‌شود. اما برای پیشگیری از شلوغی اطراف دوربین، می‌توان در محلی دور از دوربین و با استفاده از کابل‌های اضافی اتصال آداپتور را انجام داد که در این صورت منبع تغذیه با کمک مبدل‌های نری و مادگی و با استفاده از کابل بلند به دوربین متصل می‌شود.

مدیرعامل شرکت چشمان بیدار آریا به شما تضمین می‌دهد که در آموزش نصب دوربین مدار بسته به صورت تصویری و ویدئویی، از بهترین تجهیزات و روش‌های مدرن بهره می‌بریم.

۱۰-   اتصال سایر تجهیزات سیستم نظارتی

  • اتصال میکروفن به دوربین مداربسته:

با توجه به اهمیت مختلفی که برای نصب دوربین مداربسته در مکان‌های مختلف وجود دارد، تصمیم به نصب میکروفن همراه با دوربین‌ها گرفته‌ایم. گاهی اوقات نیاز به ضبط صدای محیط یا افراد در کنار تصویر وجود دارد. این نیاز متفاوت بوده و از مدل یا نوع دوربین بستگی دارد. در اینجا راهنمایی برای نصب میکروفن بر روی دوربین‌های AHD و دوربین‌های تحت شبکه IP آورده شده است.

برای دوربین‌های AHD: نصب میکروفن بر روی دوربین AHD نیاز به کابل BNC، میکروفن، دوربین AHD، دستگاه DVR با ورودی صدا و آداپتور 12 ولت دارد. مراحل نصب به صورت زیر است:

    1. ابتدا دوربین و میکروفن را به برق وصل کنید.
    2. با استفاده از کابل کواکسیال، دوربین را به دستگاه ضبط تصویر (DVR) متصل کنید.
    3. کابل کواکسیال میکروفن را به دستگاه BNC متصل کنید.
    4. از منوی اصلی دستگاه DVR، به بخش System بروید و گزینه Encode را انتخاب کنید. سپس گزینه Audio/Video را فعال کنید. این کار باعث می‌شود صدا و تصویر به صورت همزمان ضبط شوند.

برای دوربین‌های تحت شبکه IP: نصب میکروفن بر روی دوربین‌های تحت شبکه IP شامل اتصال دوربین و میکروفن به برق و سپس اتصال میکروفن به دوربین می‌شود. میکروفن از طریق رابط به دوربین متصل شده و با استفاده از تبدیل BNC به AV به دوربین متصل می‌شود. سپس با کابل شبکه، دوربین به دستگاه NVR متصل شده و صدا و تصویر به صورت همزمان دریافت می‌شوند.

اطمینان حاصل کنید که تجهیزات نصب شده توسط چشمان بیدار آریا با کیفیت بالا و بهترین استانداردها انجام شود.

  • اتصال مانیتور به دوربین مداربسته:

پس از نصب دوربین در محل مشخص شده براساس آموزش نصب دوربین مدار بسته، برای اتصال مانیتور، از کابل‌های دوربین به مانیتور استفاده می‌شود. این اتصال از طریق کابل BNC به کابل کواکسیال صورت می‌گیرد. در ادامه روشهای برقرار اتصال به دوربین متصل شده و دوربین نیز به منبع تغذیه وصل می‌شود. در نهایت، با تنظیم مانیتور یا تلویزیون در حالت AV، تصاویر را می‌توانید روی صفحه تلویزیون مشاهده نمایید.

  • اتصال موس به دوربین مداربسته:

برای استفاده از منو دستگاه لازم است که از موس استفاده کنیم، برای اتصال آن هم باید از کانکتور USB که در جلو و یا عقب DVR است استفاده کنیم.

علت کار نکردن موس در DVR

علت کار نکردن موس در DVR

۱۱- تنظیمات دستگاه  DVR یا NVR جهت ضبط تصویر دوربین مدار بسته

در مرحله اول تست در زمان آموزش نصب دوربین مدار بسته، برای انجام تنظیمات دستگاه ضبط تصویر، نیاز به تنظیم رزولوشن دستگاه DVR یا NVR دارید. این کار با استفاده از منوی اصلی دستگاه انجام می‌شود. بخش تنظیمات (Setting) را انتخاب کنید و سپس در بخش Display، میزان رزولوشن تصویر را بر اساس بهترین کیفیت مانیتور تعیین کنید.

برای تنظیمات رنگی دستگاه DVR، از بخش تنظیمات رنگ (Color Setting) استفاده کنید. این بخش به شما امکان تنظیم میزان روشنایی تصویر را از طریق گزینه Brightness می‌دهد.

در ادامه آموزش نصب دوربین مدار بسته ، برای تنظیم روز و ساعت در دستگاه ضبط تصویر، از منوی اصلی DVR به بخش تنظیمات (Setting) بروید و گزینه عمومی (General) را انتخاب کنید. در پنجره تنظیمات روز و ساعت از طریق گزینه System Time، تاریخ و ساعت دستگاه را تنظیم کنید و تغییرات را با انتخاب گزینه ذخیره ثبت کنید.

همچنین، برای فعال کردن تشخیص حرکت در دستگاه DVR، از منوی اصلی، به بخش تنظیمات (Setting) بروید و گزینه Detect را انتخاب کنید. در این بخش، می‌توانید تنظیمات مربوط به تشخیص حرکت، حساسیت و دقت را اعمال کرده و تغییرات را ذخیره کنید. برخی از دستگاه‌های ضبط تصویر این قابلیت را دارند که تشخیص حرکت و ضبط تصاویر را در مکان‌های خاصی که دوربین نصب شده است، انجام دهند. می‌توانید میزان حساسیت تشخیص حرکت را بر اساس نیاز خود تنظیم کنید و یا دستگاه را به گونه‌ای تنظیم کنید که فقط در زمان‌هایی که حرکتی رخ می‌دهد، ضبط تصاویر انجام شود و در نتیجه، حافظه ذخیره‌سازی کمتری اشغال کند.

آموزش نصب دوربین مدار بسته یک فرآیند علمی – تجربی است و لازم است که در این حوزه تجربه لازم را نیز کسب کنید.

تست دوربین مدار بسته پس از نصب دوربین  

بله یکی از کارهایی که در آموزش نصب دوربین مدار بسته به شما آموزش میدهیم نحوه تست دوربین پس از نصب و راه اندازی است، مطمئناً پس از نصب دوربین مداربسته و انجام دقیق اتصال تجهیزات جانبی آن، نیاز به آگاهی از راه‌اندازی دستگاه دوربین مداربسته و تست عملکرد آن دارید. در اینجا چند مرحله مهم برای راه‌اندازی و تست دستگاه دوربین مداربسته آورده شده است:

  1. بررسی اتصالات:
    • مطمئن شوید که تمام اتصالات دوربین، کابل‌ها، و تجهیزات جانبی صحیح و محکم انجام شده باشند.
    • اطمینان حاصل کنید که منابع تغذیه به درستی متصل شده‌اند و دوربین با برق تامین شده است.
  2. تنظیم لنز:
    • تست کنید که لنز دوربین به درستی فوکوس کرده باشد.
    • زاویه و چرخش لنز را تنظیم کنید تا محدوده دید مطلوب را بپوشاند.
  3. بررسی میدان دید:
    • از طریق مانیتور یا دستگاه نمایش، میدان دید دوربین را بررسی کنید و از همخوانی آن با نیاز شما اطمینان حاصل کنید.
  4. تست در شرایط نوری مختلف:
    • تست کنید چگونه دوربین در شرایط نوری مختلف عمل می‌کند.
    • بررسی کنید که در شب، با استفاده از فناوری Night Vision، تصاویر با کیفیت ضبط شوند.
  5. تنظیمات تصویر:
    • اگر نیاز به تغییر در تنظیمات رنگ، کنتراست، و روشنایی دارید، آنها را تنظیم کرده و تست کنید(آموزش نصب دوربین مدار بسته برای هر دوربین متفاوت است).
  6. تنظیمات حساسیت حرکت:
    • اگر دوربین دارای قابلیت تشخیص حرکت است، تنظیمات مربوط به حساسیت حرکت را بررسی کنید.
  7. تست ضبط و ذخیره:
    • یک تست ضبط انجام داده و تصاویر را بررسی کنید.
    • اطمینان حاصل کنید که دستگاه ذخیره‌سازی (DVR یا NVR) به درستی کار می‌کند.

با اجرای این مراحل(آموزش نصب دوربین مدار بسته به صورت مرحله به مرحله است)، می‌توانید عملکرد دقیق و کارآیی دوربین مداربسته خود را تست کرده و در صورت لزوم تنظیمات لازم را اعمال کنید.

علت چشمک زدن دوربین مداربسته

علت چشمک زدن دوربین مداربسته

آموزش تصویری تست دوربین مدار بسته

هزینه نصب دوربین مدار بسته به چه عواملی بستگی دارد؟ 

آموزش نصب دوربین مدار بسته ما بپه پایان رسید اما مهمترین عامل در پروژه های نصب دوربین مداربسته، هزینه است که عوامل متعددی در تعیین هزینه نصب دوربین مداربسته مخفی منزل و هزینه سیم‌کشی دوربین مداربسته دخیل هستند که در ادامه به برخی از مهم‌ترین آنها اشاره می‌شود:

  1. تعداد دوربین مداربسته: با توجه به اندازه محل نصب، تعداد دوربین‌ها تعیین می‌شود. هر چه تعداد این دوربین‌ها بیشتر باشد، هزینه نصب نیز افزایش خواهد یافت.
  2. نوع دوربین مداربسته: انواع مختلف دوربین‌های مداربسته با توجه به تکنولوژی استفاده شده در آنها، برای اماکن مختلف مانند اداری، صنعتی، فروشگاه‌ها یا پارکینگ مناسب هستند. هزینه نصب نیز با توجه به این فناوری‌ها متغیر است.
  3. محل نصب و قرارگیری دوربین مداربسته: شرایط و مکان نصب دوربین‌ها و حتی مسیر کشش کابل‌ها از عوامل تعیین‌کننده در هزینه کلی نصب محسوب می‌شود.
  4. مدت زمان نگهداری و ذخیره تصاویر: مدت زمان معمولی برای ذخیره تصاویر معمولاً بین ۱ تا ۲ هفته است. در صورت نیاز، این مدت زمان می‌تواند افزایش یابد، که نیاز به تجهیزات سخت‌افزاری متفاوتی دارد و بر هزینه نصب تأثیر گذار است.
  5. تجهیزات و اتصالات جانبی: تجهیزات و اتصالات جانبی مورد استفاده در مراحل نصب دوربین مداربسته نیز در هزینه نصب دوربین مدار بسته و راه‌اندازی دوربین دخیل هستند.
  6. نصب در فضای باز: برای نصب دوربین در فضای باز، نیاز به عایق‌بندی دقیق در برابر رطوبت، باد و … وجود دارد، که این مورد نیز بر هزینه نصب دوربین مدار بسته تأثیرگذار است(برای نصب در محیط باز باید آموزش نصب دوربین مدار بسته را با تجربه خود تلفیق کنید).
هزینه نصب دوربین مدار بسته چقدر است؟

هزینه نصب دوربین مدار بسته چقدر است؟

آموزش نصب دوربین مدار بسته روی گوشی 

برای نصب دوربین مداربسته بر روی گوشی، نیاز است که محل نصب دسترسی به اینترنت داشته باشد. سپس با استفاده از دستگاه ضبط تصویر، می‌توانید تصاویر دوربین‌های مداربسته را از طریق گوشی خود مشاهده نمایید.

1.انتقال تصویر روی موبایل به روش p2p

در صورتی که تلفن همراه شما مجهز به فناوری P2P باشد، می‌توانید با وصل کردن دوربین مدار بسته به گوشی، تصاویر دوربین مداربسته را از راه دور و از طریق تلفن همراه خود مشاهده کنید. در ابتدا باید فناوری P2P را فعال کنید؛ در این روش با نصب بهترین نرم افزار انتقال تصویر دوربین مدار بسته روی موبایل؛ کد QR دستگاه ضبط تصویر را با تلفن همراه اسکن کرده و می توانید تصاویر دوربین خود را روی تلفن همراه مشاهده کنید(آموزش نصب دوربین مدار بسته و انتقال تصویر آن بر روی موبایل را جداگانه آموزش داده ایم).

2.انتقال تصویر روی موبایل به روش IP static

در روش IP Static با انجام تنظیمات روی دستگاه DVR، موبایل و مودم، می‌توانید تصاویر دوربین مداربسته را به صورت از راه دور و از طریق تلفن همراه مشاهده کنید. در ابتدا، برای اینکه سرویس IP Static فراهم شود، از خدمات شرکت چشمان بیدار آریا استفاده نمایید. سپس، دستگاه ضبط تصویر DVR را به مانیتور وصل کرده و از بخش تنظیمات به بخش Network مراجعه کنید. در این قسمت، به بخش تنظیمات TCP/IP بروید و گزینه “Obtain IP Automatically” را غیرفعال کنید. در مرحله بعدی، تنظیمات مودم را به گونه‌ای اعمال کنید که به دستگاه DVR اتصال برقرار شود. با استفاده از کابل شبکه، دستگاه DVR را به مودم وصل کرده و آی‌پی مودم را در تنظیمات وارد کنید. این تنظیمات باعث ممکن می‌شود تصاویر دوربین مداربسته به صورت از راه دور و از طریق اپلیکیشن مخصوص شرکت چشمان بیدار آریا بر روی تلفن همراه اندروید شما مشاهده شود(آموزش نصب دوربین مدار بسته به روش IP استاتیک هم جداگانه گذاشته ایم).

انتقال تصویر بر روی اینترنت برای دوربین مداربسته

انتقال تصویر بر روی اینترنت برای دوربین مداربسته

طریقه نصب دوربین مدار بسته به تلویزیون

با توجه به نیازات مختلف، ممکن است خواهان شویم دوربین مداربسته را به تلویزیون متصل کنیم. برای این منظور، روش‌های مختلفی وجود دارد و با توجه به نوع دوربین مداربسته، روش نصب به تلویزیون نیز متفاوت خواهد بود. در ادامه، به توضیح این روش‌ها پرداخته‌ایم و شما باید در آموزش نصب دوربین مدار بسته نحوه نصب دوربین مدار بسته به تلویزیون را بلد باشید.

۱.اتصال مستقیم دوربین مداربسته آنالوگ به تلویزیون

برای اتصال مستقیم دوربین مداربسته آنالوگ به تلویزیون، در ابتدا دوربین را از طریق کانکتور P4 به منبع تغذیه متصل کنید. سپس با استفاده از کابل کواکسیال و فیش BNC، دوربین را به تلویزیون وصل کنید. مبدل BNC به RCA نیز این دوربین را به ورودی ویدئویی مناسب تلویزیون تبدیل می‌کند. با این اقدام، امکان مشاهده تصاویر دوربین مداربسته در تلویزیون برای شما به وجود می‌آید.

2.اتصال مستقیم دوربین مداربسته AHD به تلویزیون

در ادامه آموزش نصب دوربین مدار بسته و انتقال تصویر و در این روش اتصال، از یک دستگاه مبدل برای اتصال دوربین مداربسته به مانیتور استفاده می‌شود. این دستگاه مبدل AHD به HDMI با کابل کواکسیال به دوربین و مانیتور متصل می‌شود. تلویزیون‌هایی که دارای ورودی HDMI هستند، این امکان را فراهم می‌کنند که دوربین مستقیماً به تلویزیون متصل شود. همچنین، برخی دوربین‌های مداربسته دارای دکمه سوئیچ هستند که با استفاده از آن می‌توانید نوع سیگنال دوربین را تغییر داده و به تلویزیون بدون نیاز به DVR وصل کنید.

3.اتصال مستقیم دوربین مداربسته IP به تلویزیون

برای اتصال مستقیم دوربین مداربسته IP به تلویزیون با پورت شبکه، می توانید از روش زیر استفاده کنید:

    1. اتصال دوربین به شبکه:
      • دوربین مداربسته IP را با استفاده از کابل شبکه (LAN) به شبکه محلی خود وصل کنید.
      • اطمینان حاصل کنید که دوربین و تلویزیون هر دو به همان شبکه متصل شده‌اند.
منوی دسته بندی خود را در مسیر: "سربرگ ساز > چیدما موبایل > عنصر منوی موبایل > نمایش و مخفی کردن > انتخاب منو " تنظیم کنید
اولین navigation menu here خود را ایجاد کنید
سبد خرید
Facebook Twitter Instagram YouTube Pinterest linkedin WhatsApp WhatsApp
برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.
فروشگاه
0 محصول سبد خرید