منو

کابل برق دوربین مداربسته چیست؟ + آشنایی کامل با آن

نصب دوربین مداربسته

کابل برق دوربین مدار بسته چیست ؟ + آشنایی کامل با آن

یکی از بخش های مهم در نصب دوربین مدار بسته و پروژه سیستم های امنیتی مبحث و جواب سوال کابل برق دوربین مدار بسته چیست است. برای راه اندازی یک دوربین مدار بسته به اجزا و قطعات مشخصی نیاز داریم که انتخاب کابل مناسب دوربین نیز با توجه به نوع دوربین مدار بسته و موارد دیگر از اهمیت بالایی برخوردار است.

شرکت چشمان بیدار آریا در این مقاله سعی بر این دارد تا شما را با انواع کابل برق دوربین مدار بسته و همچنین ویژگی و کارایی هر کدام آشنا سازد تا قبل از خرید و اقدام به نصب اطلاعاتی داشته باشید.

نصب دوربین مدار بسته
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره نصب دوربین مدار بسته همین حالا کلیک کنید.
دوربین مداربسته

کابل برق دوربین مدار بسته چیست؟

برای تامین برق مورد نیاز در دوربین های مدار بسته از کابل برق استفاده میشود ، در واقع کابل برق دوربین مدار بسته وظیفه تامین برق مورد نیاز در سیستم امنیتی را دارد ، از این رو انتخاب کابل مناسب با توجه به سیستم شما تاثیر به سزایی در نتیجه نهایی خواهد داشت.

دوربین های مدار بسته مصرف برق بالایی ندارند به همین دلیل در نصب دوربین مدار بسته نیاز نیست که از کابل های فشار قوی استفاده کنیم اما این بدان معنا نیست که از کیفیت کابل مورد نظر خود بکاهیم.

استفاده از کابل برق دوربین مدار بسته بی کیفیت باعث افت کیفیت تصویر و به تدریج پایین آمدن طول عمر دوربین مدار بسته میشود.

زمان کابل کشی دوربین مدار بسته

آیا زمان کابل کشی برق دوربین مدار بسته زمان خاصی است ؟

 آیا برای کابل کشی حتما باید قبل از تعمیر خانه آن را انجام داد ؟این دسته از سوالات همیشه در ذهن مشتریان پدیدار میشود.

کابل برق دوربین مدار بسته چه از زمان گچ بری ساختمان میشود صورت بگیرد و حتی چه در زمانی که خانه مبله و دارای سکنه باشد.

اینکه کابل کشی دوربین مدار بسته ظاهری زیبا داشته باشد و در دید قرار نگیرد بسته بو انتخاب درست شما برای یک نصاب ماهر است.

شرکت چشمان بیدار آریا با داشتن  نصاب دوربین مدار بسته مجرب و حرفه ای در زمینه نصب هر گونه دوربین مدار بسته ای در خدمت شما هستند.

انواع کابل برق دوربین مدار بسته

کابل برق دوربین مدار بسته با توجه به آنالوگ بودن و یا تحت شبکه بودن دوربین مدار بسته متنوع است اما در حات کلی به چند دسته زیر تقسیم میشوند.

1-کابل شبکه

2-کابل کواکسیال

3-کابل ترکیبی

4-کابل صدا

هر کدام از این دسته از کابل های برق دوربین مدار بسته نیز خود به مدل های گوناگونی تقسیم میشوند.

اگر بخواهیم در حالت کلی کابل برق دوربین مدار بسته را تقسیم بندی کنیم ؛ کابل کواکسیال برای دوربین های آنالوگ و کابل شبکه برای دوربین های تحت شبکه استفاده میشود.

کابل کواکسیال

کابل RG59 : این دسته از کابل برق برای دوربین مدار بستهت استفاده میشود.

کابل RG60 : این دسته از کابل برق برای تلویزیون با کیفیت بسیار بالا استفاده میشود.

کابل RG11 : این دسته از کابل برق برای فواصل طولانی و یا ارتفاعات بسیار بلند استفاده میشود.

کابل RG6 : این دسته از کابل برق برای تلویزیون و ماهواره استفاده میشود.

کابل کواکسیال به دو گروه Thin net و Thich net نیز تقسیم میشود.

کابل های thin net بسیار منعطف و نرم میباشند و قطر آنها تقریبا   0\25 اینچ است.

کابل های thich net نیز منعطف بوده و به اترنت استاندارد نیز معروف است و قطر آنها تقریبا 0\5 اینچ است ، این نوع از کابل ها از نخستین کابل های کواکسیال میباشد.

کابل شبکه

کابل برق دوربین مدار بسته از نوع شبکه از نظر جنسی به دو دسته کابل شبکه مسی و کابل شبکه فیبر نوری تقسیم میشوند.

در کابل برق شبکه یک نوع کابل زوج به هم تابیده و یا Twisted Pair وجود دارد که متشکل از 4 سیم نازک است که زیر روکش بیرونی قرار میگیرند.

انواع کابل زوج بهم تابیده یا Twisted Pair

کابل  Unshielded Twisted Pair یا  : UTPاین دسته از کابل های برق شبکه بدون شیلد و محافظ هستند و معمولا در اترنت کاربر دارند ؛ به دلیل نداشتن هیچگونه محافظ و روکشی بر روی این سیم ها معمولا در پروژه های نصب مهم از این گونه کابل برق استفاده نمیکنند.

کابل Shielded Twisted Pair یا STP : این دسته از کابل های برق دارای محافظ و شیلد هستند و معمولا در محیط هایی که دارای نویز هستند و یا اینکه در فواصل طولانی نیاز به کابل کشی باشد از این نوع کابل های برق استفاده میکنیم ، در مواردی که در کابل شبکه نزدیک کابل برق قرار بگیرد نیز این دسته از کابل مورد استفاده قرار میگیرد. کابل های STP خود به دسته های دیگری نیز تقسیم میشود که در ادامه به آن میپردازیم :

1- کابل شبکه شیلددار U\FTP

2- کابل شبکه شیلددار F\UTP

3- کابل شبکه شیلددار S\UTP

4- کابل شبکه شیلددار SF\UTP

5- کابل شبکه شیلددار S\FTP

6- کابل شبکه شیلددار F\FTP

7- کابل شبکه شیلددار SF\FTP

کابل ترکیبی

کابل های ترکیبی معمولا از یک کابل کواکسیال RG59 و یک کابل برق تشکیل شده اند. این دسته از کابل های دوربین مدار بسته در فواصل طولانی دچار افت کیفیت میشوند و بهترین تصویری که از طریق این کابل ها دریافت میکنید نهایتا تا فاصله 60 الی 70 متر میباشد.

کابل های ترکیبی از نظر جنس انواع مختلفی دارند :

کابل ترکیبی با مغزی مس ؛ شیلد مس و برق مس

کابل ترکیبی با مغزی مس ؛ شیلد مس و برق آلمینیوم

کابل ترکیبی با مغزی مس ؛ شیلد آلمینیوم و برق آلمینیوم

بهترین نوع کابل ترکیبی کابلی است که تماما از مس تشکیل شده باشد.

معایب کابل ترکیبی : تنها اشکال این نوع از کابل های دوربین مدار بسته این است که برای پروژه های در فواصل طولانی مناسب نمیباشد و همانطور که در قبل تر گفته شد کیفیت مناسب را نهایتا تا فاصله 60 الی 70 متر به ما تحویل میدهد.

محاسن کابل ترکیبی : با استفاده از این کابل در هزینه نیز صرقه جویی میشود زیرا دیگر نیاز نیست که به طور جدا کابل برق هزینه کنید و همچنین نصب این نوع از “کابل برق دوربین مدار بسته” دارای سهولت بیشتری نسبت به سایر کابل های دوربین مدار بسته است.

نکات مهم برای کابل کشی برق دوربین مدار بسته

برچسب گذاری کابل ها : با انجام این کار در حین کابل کشی دوربین مدار بسته بعد ها که دوربین دچار مشکل شود به راحتی میتوان آن قسمت را عیب یابی کرد از هزینه های گزاف و اضافی که شاید در آینده متحمل شوید جلوگیری کرد.

رنگ کابل ها و یا سوکت ها : با این کار یک نشانه گذاری معمول و راحتی را ایجاد کرده اید و برای نصب و یا عیب یابی دچار سردر گمی و یا مشکل نمیشود . مثلا برای کابل های شبکه از رنگ خاکستری و آبی ؛ برای سیستم های حریق از رنگ قرمز و برای کابل های نظارت تصویری از رنگ های زرد وبنفش و نارنجی و سبز استفاده نمود.

طراحی نقشه : داشتن طراحی از قبل تعیین شده قبل از انجام پروژه راه اندازی دوربین مدار بسته کار را آسان تر و روو اصول تر قرار میدهد و در زمان نصب نیز صرفه جویی میگردد.

حذف حلقه های افزایشی انتهای کابل برق دوربین مدار بسته : یکی از کارهای مرسوم و بی دلیل این است که برای آینده و خرابی احتمالی کابل ها در انتهای نصب مقدار قابل توجهی از کابل را به جا میگذارند. این امر جدا از اینکه از نظر ظاهری جالب نیست باعث پرداخت هزینه بیجا میشود. برای محاسبه کابل اضافی مثلا برای زمانی که شاید مکان منبع تغذیه تغییر کند نهاتا 3 متر کافی میباشد و بیشتر از این امری بیهوده است.

سخن آخر کابل برق دوربین مدار بسته چیست؟

ما در این مقاله سعی کردیم تا تمامی نکات حائز اهمیت را در خصوص کابل برق دوربین مدار بسته عنوان کنیم ، همچنین انواع کابل برق دوربین مدار بسته و یا تجهیزات جانبی دیگر و انواع دوربین مدار بسته در فروشگاه دوربین مدار بسته چشمان بیدار آریا با بهترین قیمت و بالاترین کیفیت در اختیار شماست.

این مطلب رو به اشتراک بگذار...

LinkedIn
WhatsApp
Twitter
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

0 محصول سبد خرید