آشنایی با انواع کابل دوربین مداربسته و کاربرد های آنها

بدیهی است که کابل­ های دوربین مدار بسته در کیفیت تصویر برداری و امنیت دوربین­ های مداربسته، نقش بسزایی دارد. چرا که امنیت خود دوربین نیز از اهمیت بالایی برخوردار است. که قسمت بسیاری از آن به نصب دوربین مدار بسته و کابل دوربین مداربسته نیز بستگی دارد. کابل های استفاده شده در دوربین مدار بسته انواع گوناگونی دارد که با توجه به کاربردشان با یک دیگر تفاوت دارند.کابل دوربین از اجزای بسیار مهم دوربین است و در ادامه با انواع کابل دوربین مداربسته آشنا می شویم.

فروشگاه دوربین مداربسته
برای خرید انواع کابل از فروشگاه دوربین مدار بسته به چشمان بیدار آریا مراجعه کنید.
دوربین مداربسته

انواع کابل دوربین مداربسته

قبل از بررسی انواع کابل دوربین مداربسته همانطور که می دانید از دوربین مدار بسته برای اهداف امنیتی و نظارتی در محیط های داخلی و خارجی استفاده می شود و سبب پیشگیری از وقوع جرم و یا جمع­  آوری مدارک بر علیه مجرم استفاده می شود. به همین دلیل، این دوربین ­ها به کابل ­هایی احتیاج دارد که سبب افزایش کیفیت سیگنال­ های ویدیویی می شود. بنابراین برای تامین سیگنال ­های ویدئویی مناسب، باید از بین انواع کابل دوربین مداربسته سعی کنید که بهترین نوع آن را با توجه به ویژگی ها و مشخصاتشان انتخاب کنید.انواع کابل دوربین مداربسته را در فروشگاه دوربین مداربسته می توانید مشاهده کنید.اگر مشکلی در این “کابل دوربین مداربسته” شما ایجاد شود می توانید برای تعمیر دوربین مداربسته خود از نصاب دوربین مداربسته کمک بگیرید.

در ادامه این مقاله با ما همراه باشید تا کابل های کواکسیال ،کابل های برق ویدیوئی،کابل های سیامی و کابل های فیبر نوری را بررسی کرده و با مشخصات و کاربرد هر یک از آن ها به صورت جداگانه آشنا خواهیم شد و در نهایت مزایا و معایب آن ها را مشخص می کنیم.

انواع کابل دوربین مداربسته

هرآنچه درباره کابل های دوربین مداربسته باید بدانیم

کابل های کواکسیال

در حال حاضر نزدیک به یک قرن است که کابل­ های کواکسیال به دلیل کیفیت بالای محافظتی که دارد، در دنیای دیجیتالی مورد استفاده قرار میگیرد. این کابل­ ها برای جلوگیری از هر گونه دخالت سیگنالی استفاده می شوند. صفحه مسی که در این کابل موجود است، سبب سرعت بخشیدن به انتقال داده­ ها می شود. همچنین نصب آنها خیلی ساده ­تر است و در دو اندازه برای نصب دوربین ­های مدار بسته قرار دارند.

از جمله مزایای کابل کواکسیال دوام بیشتری است که نسبت به دیگر انواع کابل دوربین مداربسته دارد. چرا که این کابل از مواد بسیار سختی که عموما در مقابل عناصر ساییدگی و پارگی مقاوم هستند تولید شده است. مزیت دیگر این کابل­ ها چند منظوره بودن آن می باشد. کابل ­های کواکسیال دارای کاربردهای متفاوتی مانند انتقال سیگنال­های فرکانس رادیویی، ساخت و ساز، بکسل وسایل نقلیه و کشتی­ های اتصال­ دهنده دارد.

این کابل برای انتقال سیگنال در مسافت فیزیکی نسبتا طولانی ­تر مناسب است. سیگنال ­هایی که از تداخل الکتریکی خارجی منتقل می شوند را توسط لایه ­ای از عایق، محافظت می کند که این موضوع، آنها را بسیار قابل اعتماد ساخته است.

معایب این کابل هم این است که کابل­ های کواکسیال به دلیل کیفیت بالایی که دارند، نسبت به دیگر “انواع کابل دوربین مداربسته” گران­ تر می باشد.

GR-6

از دیگر کابل دوربین مداربسته کابل GR-6 است .این کابل مخصوص پهنای باند بالا می باشد و از آلومینیوم و مس ساخته شده است که برای فرکانس­ های بالا بسیار مناسب است. از این رو برای دوربین­ های مدار بسته داخلی خیلی مناسب نیست. این نوع کابل در دیگر انواع کابل مدار بسته سنگین­ تر است و به همین دلیل عموما ادارات دولتی، مجتمع­ های اداری و نیروهای انتظامی و … کابل­ های دوربین مدار بسته خود را از همین دسته انتخاب می کنند.

GR-56

این کابل برای پهنای باند پایین مناسب است. یعنی برای نصب دوربین مدار بسته در ویلاها، آپارتمان­ ها، هتل­ ها و دیگر فضاهای داخلی نسبتا کوچک مناسب است.

 

انواع کابل دوربین مداربسته

کابل های برق ویدئویی

کابل­ های PnP که گزینه ­ای ارزان­تر در نظر گرفته می شوند، کابل­ های کوتاه و جمع و جوری هستند که برای انتقال سیگنال از دوربین­ های مدار بسته به سیستم­ های تلوزیونی استفاده می شوند. PnP ها برای موقعیت­ هایی که نیاز به اصلاح سریع دارند مناسب هستند. نصب و استفاده آنها زیاد طول نمی کشد و این خود یک مزیت به شمار می رود. تنظیم و استفاده از این نوع کابل­ ها بسیار راحت است.

یکی دیگر از مزیت ­های این کابل­ های این است که سیگنال­ های ویدئویی را منتقل می کند و همچنین انرژی DC را به طور همزمان به دوربین­ های امنیتی (CCTV)  منتقل می کند. بنابراین راحتی بیشتری را برای کاربران فراهم می کند. این کابل نسبتا ارزان و مقرون به صرفه است و از این رو در دسترس همه قرار دارند.

اما از معایب این کابل این است که تنها در محدوده قابل استفاده هستند و از این رو برای مسافت­ های طولانی مناسب نیست.

کابل های سیامی

این کابل از 2 بخش متصل به هم تشکیل شده که یکی از آنها انتقال داده ویدیویی و دیگری برق­ رسانی به دوربین را انجام می دهد. به عبارت دیگرRG59 یک کابل کواکسیال است که در اجرای فیلم به دوربین مداربسته کمک می کند. کابل 2/18 به توان AC/DC کمک خوبی به دوربین­ ها می کند.

از جمله مزایای کابل­های سیامی تطبیق­پذیری می باشد. این کابل­ها ممکن است برای انتقال همزمان داده و نیرو استفاده شوند. به همین دلیل ارزش بالایی دارند. یکی دیگر از مزیت­های این کابل­های یکپارچگی داده­های می باشد، کابل­ها به گونه­ای ساخته شده­اند که امکان انتقال برق را بدون هیچ گونه دخالتی در انتقال ویدیو فراهم می سازند. این قابلیت، اطمینان داده­ها را تا حد بسیاری بالا می برد.

با توجه به اینکه هر دو قدرت و داده در یک کابل منتقل می شوند، فرایند تنظیم سیستم نظارت تصویری بسیار ساده شده است. اما این کابل در مقایسه با سایر کابل­ های امنیتی ویدیویی، نحوه کار، نصب و راه اندازی آنها پیچیده ­تر است.

انواع کابل دوربین مداربسته

کابل های فیبر نوری

فناوری انتقال داده به صورت پالس­ های پر سرعت نور در طول شیشه، رشته یا فیبر است. در حالی که فرکانس و سیگنال با­کیفیت بهتری را ارائه می دهد، اما هنوز هم با هزینه ­ای همراه است یعنی امکان شکسته شدن دارد. این کابل عموما برای مجموعه ­های حرفه­ ای ترجیح داده می شود، چرا که برای مکان ­های مسکونی و دیگر مناطق بسیار گران قیمت است.

از مزایای این کابل این است که اطلاعات را به سرعت شگفت انگیزی منتقل می کند. این کابل ­ها وظایف خود را برای انتقال داده با راندمان بالایی انجام می دهند، چرا که سیگنال­های موجود در حمل و نقل، تداخل الکترومغناطیسی نداشته و نیازی به انتقال مجدد ندارند. ظرفیت بزرگ از دیگر مزایای این کابل­ ها میباشد، فیبر نوری معمولی، اطلاعات بیشتری را نسبت به سیم­ های مسی معمولی در اختیار افراد قرار می دهند. همچنین برای استفاده در مسافت­های خیلی طولانی مناسب است.

از معایب این کابل ­ها این است که برای نصب و نگهداری آنها به نصاب دوربین مدار بسته و  نیروی انسانی بسیاری نیاز است. همچنین این کابل ­ها از جمله گران­ترین کابل ­های دوربین مدار بسته هستند.

این مطلب رو به اشتراک بگذار...

Telegram
WhatsApp
Twitter
Facebook
LinkedIn

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *