تکنولوژی های دوربین مداربسته

مزایا و محدودیت های دوربین مداربسته بی سیم

مزایا و محدودیت های دوربین مداربسته بی سیم

دوران دوربین مداربسته معمولی و سیمی سپری شده است. امروزه اکثر دوربین های مداربسته، بی سیم هستند که با امواج کوتاهی کنترل می شوند. شما می توانید از راه دور، دوربین مداربسته ای که به گوشی شما متصل است را کنترل کنید. دوربین مداربسته بی سیم در مقایسه با سیمی مزایای بیشماری دارد.

مزایا و محدودیت های دوربین مداربسته بی سیم

مزایا و محدودیت های دوربین مداربسته بی سیم

مقایسه دوربین مداربسته بی سیم و سیمی

اولین دوربین های مداربسته سیمی بودند که به ناچار لازم بود که به منبع برقی متصل شوند. البته هنوز برخی دوربین ها هم به این روش کار می کنند. این نوع دوربین ها هنگام ارسال تصاویر ویدیویی به دستگاه یا مانیتور متصل می شوند. دوربین مداربسته بی سیم، از طریق اینترنت، تصاویر ویدیویی را ارسال می کند. این دوربین به وسیله امواج رادیویی به دستگاه ضبط شما یا سایر دوربین ها متصل می شود. امروزه این چنین دوربین هایی در فضای Cloud داده ها را ذخیره می کنند.

مزایای دوربین مداربسته بی سیم

  • نصب آسان

نصب آسان اولین مزیت این دوربین ها محسوب می شود.  دوربین مداربسته سیمی به منبع تغذیه محل شما متصل می شود ولی این نوع دوربین ها به شبکه وای فای متصل می گردند. به طور معمول، افراد حرفه ای لازم است که دوربین مداربسته سیمی را نصب کنند ولی شما با دنبال کردن دستورالعمل ها می توانید این دوربین ها را در مدت 30 دقیقه نصب کنید.

افرادی که دوست دارند تا دوربین های مداربسته ارزان تری را خریداری کنند می توانند این نوع دوربین ها را خریداری کنند. جابجایی این نوع دوربین ها بسیار آسان است. مهمترین مزیت این نوع دوربین ها، بی سیم بودن آن ها است. اکثر خلافکاران با قطع کابل های برق می توانند دوربین های مداربسته را از کار بیندازند. از آن جایی که این نوع دوربین ها با باتری کار می کنند، می توانید آن ها را در محل هایی دور از چشم افرادی و عابرین قرار داده و محل را کنترل کنید. قابلیت کار این دوربین با باتری به شما آزادی انتخاب محل را می دهد و بنابراین می توانید آزادانه محل هایی را به شعاع چند کیلومتر انتخاب کنید. ارسال ضعیف تصاویر و صداها دلیلی بر ضعف دوربین بی سیم محل است.

مزایا و محدودیت های دوربین مداربسته بی سیم

مزایا و محدودیت های دوربین مداربسته بی سیم

  • انعطاف پذیری

دومین ویژگی این دوربین ها، انعطاف پذیری آن ها است. این نوع دوربین ها به پریز برق نیازی ندارند و به همین دلیل می توانید آن ها را در محل های مورد نظر خود نصب کرده و محل را به راحتی کنترل کنید. تنها تخیل شما می تواند محدودیتی برای نصب این این دوربین ها باشد.

  • امنیت شبکه

امنیت شبکه یکی دیگر از مزایای دوربین مداربسته بی سیم محسوب می شود. ذخیره داده ها در یک فضای ابری موجب خواهد شد تا هکرها هرگز نتوانند به داده های شبکه شما دسترسی داشته باشند.

  • دسترسی آسان

با دوربین مداربسته بی سیم می توانید تا 213 متر را نیز کنترل کنید و ضخامت دیوارها هرگز مانعی برای ارسال داده ها محسوب نمی شود. شما همیشه و در همه حال می توانید شبکه دوربین خود را کنترل کنید.

مزایا و محدودیت های دوربین مداربسته بی سیم

مزایا و محدودیت های دوربین مداربسته بی سیم

  • مقرون به صرفه

نصب این نوع سیستم ها در مقایسه با سیمی مقرون به صرفه هستند و بنابراین هزینه شما در این سیستم به نصف یا کمتر از آن خواهد رسید. از آن جایی که نصب این دوربین ها، آسان است بنابراین شما نیز می توانید با قرار دادن باتری در دوربین ها، آن ها را در محل از قبل مشخص شده خود نصب کنید.

  • تداخل

 فرکانس دوربین مداربسته سیمی با فرکانس سایر دستگاه ها تداخل کرده و بدین ترتیب عملکرد دوربین مختل می شود ولی در مورد دوربین مداربسته بی سیم این گونه نیست.

  • امنیت

شبکه دوربین مداربسته بی سیم در مقایسه با سیمی ایمن است و به محض ورود سارق، آژیرها به صدا در می آیند تا حتی می توانید سیگنال را به اداره پلیس محلی ارسال کنید.

محدودیت های دوربین مداربسته بی سیم

  • اتصال دائمی به شبکه وای فای

اتصال دائمی به شبکه اینترنت اولین محدودیت این نوع دوربین ها به شمار می رود. در صورتی که اتصال دوربین مختل شود، دوربین مداربسته بی سیم کار نخواهد کرد. باتری این نوع دوربین ها لازم است که پر باشد. بخاطر این که این نوع دوربین ها با باتری کار می کنند و هرگز به منبع برق متصل نیستند. دوربین مداربسته می تواند تا 152 متر را پوشش دهد و در یک فضای بسته نیز تا 45 متر برد دارد. ولی با این وجود شما زمانی که از شبکه دوربین مداربسته بی سیم استفاده می کنید می توانید شعاع بیشتری را پوشش دهید. می توانید فاصله دوربین ها را نسبت به هم 45 متر تنظیم کنید.

دامنه ارسال سیگنال نیز بر دوربین مداربسته تاثیر می گذارد. البته دیوار و منطقه ای که دوربین مداربسته بی سیم در آن قرار دارد بر قدرت ارسال سیگنال تاثیری ندارد ولی برخی مواد اولیه و مصالح ساختمانی مانند سیمان و بتن بر میزان ارسال سیگنال تاثیرگذار خواهند بود.

مزایا و محدودیت های دوربین مداربسته بی سیم

مزایا و محدودیت های دوربین مداربسته بی سیم

  • اختلال در عملکرد توسط دیوارهای بتنی و شیشه ای

این نوع دیوارها، عملکرد دوربین مداربسته را تحت تاثیر قرار می دهند. بنابراین این قضیه را هنگام نصب و راه اندازی دوربین مدنظر داشته باشید.

  • هزینه خرید باتری

از آن جایی که مصرف باتری در این دوربین ها بالا است لازم است که ماهانه متناسب با تعداد دوربین ها، مبلغی را برای خرید باتری مدنظر داشته باشید.

  • هزینه ذخیره داده در فضای ابری

برای ذخیره داده های خود در فضای ابری لازم است که هزینه ای را مدنظر داشته باشید.

  • امکان هک شبکه

هکرهای ماهر می توانند به شبکه شما نفوذ کنند بنابراین پروتکل های امنیتی شبکه را با متخصصی تنظیم کنید.

مزایا و محدودیت های دوربین مداربسته بی سیم

مزایا و محدودیت های دوربین مداربسته بی سیم

مزایا و محدودیت های دوربین مداربسته بی سیم

مزایا محدودیت ها
·        نصب آسان

·        انعطاف پذیری

·        امنیت شبکه

·        دسترسی آسان

·        مقرون به صرفه

·        تداخل

·        امنیت

·        اتصال دائمی به شبکه وای فای

·        اختلال در عملکرد توسط دیوارهای بتنی و شیشه ای

·        هزینه خرید باتری

·        هزینه ذخیره داده در فضای ابری

·        امکان هک شبکه

مزایای دوربین مداربسته بی سیم محدودیت های دوربین مداربسته بی سیم

نتیجه گیری در مورد ” مزایا و محدودیت های دوربین مداربسته بی سیم”

این مقاله آموزشی در مورد ” مزایا و محدودیت های دوربین مداربسته بی سیم”و کاربردهای آن را در دنیای دوربین مداربسته ، مورد بحث و بررسی قرار داریم، توصیه میکنیم که در صورت نیاز به خدمات نصب و راه اندازی دوربین مداربسته با نفرات/ شرکت های دارای تجربه کافی در این حوزه مشورت نمایید.

درباره چه صحبت کردیم؟

مزایا و محدودیت های دوربین مداربسته بی سیم/ مزایای دوربین مداربسته بی سیم محدودیت های دوربین مداربسته بی سیم

author-avatar

درباره ایمان قنبری

متولد 1364 در تهران هستم و دارای مدرک فوق لیسانس کامپیوتر (سخت افزار) از دانشگاه امیرکبیر ( پلی تکنیک) بوده که از سال 1383 در حوزه دوربین مداربسته و سیستمهای حفاظتی و نظارتی در حال فعالیت هستم. از سال 1398 با تاسیس شرکت چشمان بیدار آریا در حال ارائه خدمات فنی و مهندسی به تمامی ارگانها و شرکتهای خصوصی برای نصب دوربین مداربسته میباشیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *